Weinig nieuws

Weinig nieuws

Vandaag is er weinig nieuws te melden, het was een dag die we vooral aan het strand hebben doorgebracht. Het was vanmorgen om 09:00 uur al behoorlijk warm dus besloten we om maar snel na het ontbijt naar het strand te gaan. Na een tiental minuten op het strandbed kreeg ik het toch wel erg warm en ben ik maar eens even de zee ingedoken die glashelder was. De temperatuur was ook niet verkeerd….ik schat zo’n 23 graden En dat op 1 december!

Tussen de middag wezen lunchen bij de Alligator Bar, dit is de bar bij het zwembad van het hotel. Daar las ik via Twitter dat Ramses Shaffy overleden is. Gek….een week of twee geleden zag ik hem nog op tv vanwege een presentatie van zijn hele Ouvre op dvd. Die zal nu wel helemaal goed gaan verkopen!

Tegen 4 uur begon het redelijk hard te waaien en kwamen er steeds meer wolken, voor ons tijd om te verkassen. De auto gepakt en naar Ocean Drive gegaan. Petra heeft een erg gave Levi’s jeans gescoord!
Lekker wezen eten bij het NEWS Cafe op Ocean. Nog wat foto’s gemaakt van de Art Deco en toen terug gelopen naar de auto.

Eenmaal aangekomen bij het hotel besloten we om nog even naar het Fontainebleu Hotel gelopen. Bij een prachtige volle maan. Hier vond gisteren de wereldpremiere van de nieuwe Audi A8 plaats. We hadden er graag nog een glimp van willen opvangen (en van Lucy Liu) maar helaas…..alles was al weer afgebroken!

Nu weer terug in het hotel, blog schrijven en even kijken of er nog leuke aanbiedingen zijn voor hotelletjes op Key West. Hier gaan we morgen heen en zullen dan donderdag weer terug rijden naar Miami.

Volgens de weerberichten gaan we vanaf vrijdag wat meer kans op plaatselijke onweersbuien krijgen, laat dat plaatselijke dan niet hier zijn!

Nu sluit ik af en kijk ik straks voordat ik ga slapen net als Sammy even omhoog. Rust zacht Ramses.

Groet Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *