Wat kan het leven toch mooi zijn!

Wat kan het leven toch mooi zijn!

Omdat mijn moeder de updates mist ben ik nu maar even achter mijn Macbook gaan zitten om een terugblik op onze eerste week Miami te schrijven. Het werd ook wel tijd voor een update want zonder dat we het eigenlijk in de gaten hebben is de eerste week voorbij gevlogen. Maar ja….iedereen kent ook het gezegde “Time flies when you’re having Fun”. En dat laatste hebben we zeker.
Omdat ik een behoorlijke verkoudheid had opgelopen, waarschijnlijk door al die hoestende en proestende mensen in het vliegtuig, en nogal een slechte maandagnacht achter de rug had, zijn we dinsdag lekker bij het zwembad gaan liggen. En ik maar Aleve pillen slikken want ik wilde absoluut niet ziek worden! Maar chloor, een warm zonnetje en die Aleve pillen hebben hun werk goed gedaan want ik begon me steeds beter te voelen. ’s Avonds in het hotel gegeten en vroeg naar bed gegaan….voor alle zekerheid!
Woensdagmorgen werd ik met een goed gevoel wakker…ik voelde me echt weer ok….afgezien van die loopneus maar daar hadden we tissues voor gekocht…..een Mega box zo’n eentje je die volgens mij alleen in de USA kan krijgen! Maar ik voelde mij dus goed genoeg om maar eens een potje te gaan golfen! Nadat we ons GVB gehaald hadden waren we niet meer in de gelegenheid geweest om te gaan golfen dus onze ‘vuurdoop’ kregen we hier in Miami…..geen verkeerde omgeving om hier te golfen. Ze hebben hier zoveel banen dat het gewoon lastig was om er 1 uit te kiezen.  Ook is het hier spotgoedkoop zelfs inclusief een elektrische wagen! Het was onze eerste echte 9-holes die we gedaan hebben….mijn hemel wat een lange afstanden zeg….ik was blij dat we een karretje hadden! Het was echt top!
Op de terugweg kwamen we langs de Dolphin Mall en ja, die slaan we natuurlijk niet over! ’s Avonds zijn we lekker wezen eten bij Jerry’s Famous Deli, echt zoveel keus en alles is lekker!!
We zijn tot nu toe iedere dag al rond 7 uur wakker dus ontbijten we vroeg en gaan we daarna meestal even een stukje lopen over de Boardwalk. Heerlijk gewoon, lekkere temperaturen, ochtend zonnetje en uitzicht op zee!
Donderdagmorgen op tijd onze strandbedjes opgezocht…..iedere morgen netjes klaargezet door Carlito! We besloten om maar eens lekker een strandwandeling te houden en op de weg terug viel het ons op dat er een cameraman bezig was plaatjes te schieten van de zee en de omgeving. Toen Petra en ik verderop even stil bleven staan om een aantal pelikanen te bekijken die zogenaamde ‘Fly and Dive’ acties uitvoerden, werden we aangesproken door Micheal Williams, reporter van CBS4 NEWS. Ze wilden ons graag interviewen en onze meningen weten met betrekking tot olie boringen die voor de kust van de USA plaatsvinden. Nadat wij ons zegje hadden gedaan konden we natuurlijk niet wachten totdat het ‘Six o’clock News’ begon! En jawel hoor…..we zijn in beeld geweest…wel 5 hele seconden hahaha. Helaas werden onze interviews niet uitgezonden maar ja, we zijn wel op tv geweest! Ik heb het opgenomen dus die beelden zal ik zo snel mogelijk op mijn You Tube kanaal zetten!
Vrijdagochtend waren we vroeg op pad richting Briar Bay Golfcourse om daar eens te kijken, ook deze golfbaan ligt er perfect bij en hebben we gereserveerd om daar dinsdag aanstaande te gaan spelen. Toen door gereden naar Yvonne en Douglas, onze kennissen die hun hele leven al in Miami wonen. Helaas waren ze niet thuis maar we proberen het later deze week nog wel een keertje. Vervolgens naar Bayside gereden en heerlijk bij Chilis gegeten. Iedere keer dat we in Miami zijn moeten we hier eten….zo lekker!
Zaterdag de hele dag op het strand gelegen en vandaag hetzelfde. Een heerlijk weekeind dus! Straks gaan we lekker eten in het hotel en wie weet komt de Sint nog wel langs vanavond….tis tenslotte 5 december!
Het weer was de afgelopen dagen echt heerlijk, zo’n 26 graden en af en toe een wolkje. We zijn dus echt op tijd op vakantie gegaan gezien de berichtgeving uit een koud en wit Holland! De komende dagen zal het hier ook wat frisser gaan worden, de amerikaanse Erwin Krol heeft het zelfs over een ‘dramatic’ weersverandering. Tja…tis ook wat als het maar 22 graden gaat worden 🙂
Tot de volgende update!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *