Van alles en nog wat…..

Van alles en nog wat…..

Vanmorgen om 06:00 uur wakker geworden van onweer en regen. Het flitste behoorlijk boven de oceaan wat altijd mooie plaatjes oplevert. Echt in slaap vallen deed ik niet meer en om 07:15 uur werd Petra wakker van mijn gestommel in de kamer. We besloten om maar lekker vroeg te gaan ontbijten om daarna maar eens te kijken wat we gingen doen. Alles afhankelijk van het weer. Terug op de kamer zagen we dat het alweer regende dus zijn we nog maar even op bed gaan liggen om wat tv te kijken en te lezen.
Omdat de voorspellingen niet echt duidelijkheid gaven wanneer de zon weer zou gaan schijnen zijn we met de auto richting de Aventura Mall gegaan in Sunny Isles. Dit ligt ongeveer op een half uurtje rijden van Miami Beach.
Toen we daar aankwamen was het nog redelijk rustig dus konden we lekker rondkijken. Ook hier stond alles al in het teken van kerstmis. Je kon zelfs al op de foto met de kerstman maar omdat wij natuurlijk sinterklaas steunen hebben we dat niet gedaan!
Abercrombie & Fitch is echt een leuke winkel met mooie kleding dus we konden het niet laten…..we zullen wederom een extra koffer moeten kopen voor de terugweg! En we moeten zelfs nog een keer naar een winkel van dir merk want we kregen een $25 kadobon. Die moeten we natuurlijk nog wel ff verzilveren….zouden ze ook koffers verkopen? Verder heb ik eindelijk een korte broek kunnen scoren….die zijn nu bijna niet te koop omdat het (volgens een verkoopster) te koud is! Te koud? Tis hier 27 graden…..
Voor de lunch zijn we bij Five Guys Burgers & Fries neergeploft.
Nadat we alles gezien hadden wat we wilden zien zijn we weer richting hotel gereden. Ondertussen kwam de zon ook heel voorzichtig te voorschijn. Onderweg nog even gestopt bij de Publix (de AH van de USA) om even wat boodschapjes te doen.
Terug bij het hotel besloten we om toch nog maar even op het strand te gaan liggen maar na zo’n anderhalf uur begon het donker te worden en zijn we op ons balkon gaan zitten. Er was een optocht gaande van cruiseschepen. Er kwamen er 4 voorbij die allemaal richting de Bahama’s gaan. Onze geluidsinstallatie deed zijn werk goed!
Qua eten hebben we zowaar een keer op de kamer gegeten, we hadden lekkere verse sandwiches gekocht bij de Publix. Op tv zag ik trouwens dat Holland in een makkelijke poule voor het WK zit. Kameroen is niet meer het Kameroen wat het geweest is, Japan met Honda van Heracles mag ook geen gevaar zijn en de match tegen Denemarken is leuk! Zullen mijn Deense collega’s leuk vinden dat ze tegen Holland moeten…niet dus!
Nu zitten we lekker in de hotel bar en drinken een biertje en een Mojito. Ondertussen schrijf ik dit blog. Morgen zijn de vooruitzichten ook niet zo goed…slechter dan voor vandaag. Ach we zien wel wat we gaan doen. Zondag hebben we in ieder geval afgesproken met vrienden Douglas en Yvonne, die wonen in South Miami.
Voor morgen wensen we iedereen een leuke Sinterklaas avond toe! Voor nu weltrusten en tot morgen.

Groet van Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *