The Heat is on!

The Heat is on!

Nadat we vanmiddag lekker een sandwich gegeten hadden voor lunch gingen we rond twee uur richting Bayside, wat downtown Miami ligt. Altijd gezellig daar, restaurantjes, winkeltjes en live muziek maken het feest compleet. Nog leuker was het feit dat ik eindelijk mijn Puma’s gevonden heb die ik wilde hebben! We hebben heerlijk aan het water gezeten en genoten van het uitzicht. Rond 4 uur zijn we richting de American Airlines Arena gelopen want daar speelt de Miami Heat hun basketball wedstrijden.

NBA Champions van 2006 alweer. Ik had zo’n 3 maanden geleden de tickets voor deze match tegen de Boston Celtics besteld en vanavond was het dan zover! De Celtics waren vorig jaar nog NBA kampioen en met spelers als Garnett en Paul Pierce geen klein ploegje. Nadat ik de fel begeerde tickets in mijn handen had moesten we nog even wachten voordat de deuren open gingen maar toen konden we deze basketball tempel betreden.

Eenmaal binnen kreeg ik toch wel kippenvel want zoiets maak je niet vaak mee. En het is wel gaaf om dit mee te maken hoor. Natuurlijk is het ‘live’gezongen volkslied van de USA. Daarna wat bedankjes voor militairen die naar Afghanistan zijn geweest (en heelhuids terug zijn gekomen). En toen was het ‘Game On’.
Helaas bleek al snel in de wedstrijd dat de Celtics een klein overwicht hadden en dat Dwayne Wade van de Heat het niet alleen aankon. Hij kreeg wel hulp van Haslem maarBoston had steeds een kleine voorsprong. Aan het begin van het 4e kwart liep de Heat een 6tal punten uit maar dat werd snel weer omgezet in een voorsprong voor de Celtics. Garnett was echt de beste man aan de kant van de Celtics. Uiteindelijk was de einduitslag 85 – 92 voor de Celtics en was het eigenlijk ‘De Heat is Off’ maar we hebben echt een geweldige avond gehad. Voor beelden klik je hier

Na afloop hebben we nog even wat gedronken op Bayside en zijn we naar het hotel gegaan alwaar ik nu dit verhaal zit te typen! Petra was zo moe dat ze alvast in bedje in gedoken. In de hotelbar is zijn nog wat gasten te vinden en zojuist waggelde er twee dames op leeftijd voorbij…..iets te diep in het glaasje gekeken šŸ™‚

Morgen gaan we lekker relaxen bij het zwembad. De weersvooruitzichten zijn goed te noemen….zo’n 27 graden!

Voor nu weltrusten en tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *