Relaxen, toch weer shoppen en 2012

Relaxen, toch weer shoppen en 2012

Afgelopen nacht hebben we allebei voor het eerst echt door kunnen slapen, we werden allebei pas om 07:00 uur wakker! Van een jetlag hebben we dus geen last meer. Nadat we lekker ontbeten hadden zijn we natuurlijk weer even over de boardwalk gaan lopen. Al snel merkten we allebei dat het wel eens een warme dag kon gaan worden want de zon was nu al fel en sterk. En dat om 09:00 uur in de morgen! Omdat we nog niet lang in de zon mogen (anders gaat het veels te hard) hadden we besloten om vandaag nog maar niet op het strand te gaan liggen. Gewoon lekker bij het zwembad is ook niet verkeerd.

We merken dat het echt een stuk rustiger is met toeristen dan afgelopen februari. Toen was het hier echt veel drukker. Tijdens onze wandeling gistermorgen kwamen we aan de praat met een Amerikaanse die ook aangaf dat het allemaal behoorlijk minder is geworden met het toerisme vanwege de economische crisis. Het was ons inderdaad niet ontgaan. Ook op het strand weinig toeristen te zien. Maar denk nou niet dat wij zitten te springen om ‘Costa’ achtige drukte…helemaal niet zelfs!

Na een uurtje of 4 relaxen bij het zwembad vonden we het welletjes en zijn we met de auto richting Dolphin Mall gereden. Het zou er nu toch een stuk rustiger moeten zijn dan afgelopen zaterdag! Dak eraf natuurlijk….we hebben niet voor niets een cabrio gehuurd!

Eenmaal binnen de Mall bleek het inderdaad stukken rustiger te zijn als afgelopen zaterdag. Nu konden we tenminste op ons gemak shoppen en dat hebben we gedaan ook! Tjeetje zeg…vooral ik ben nogal te keer gegaan al zeg ik het zelf. Maar ja, het is nou eenmaal stukken goedkoper dan in Nederland en ik help hiermee natuurlijk de economie draaiende!!

Nadat we de tassen in de auto hadden gezet besloten we om even een filmpje te pakken. De film 2012 wilden we zowieso zien dus zijn daar naar toe geweest. En een bezoekje aan de deze bioscoop was wel heel bijzonder. Stoelen die je alleen kan vergelijken met First Class in een vliegtuig, voordat de film begint krijg je een menukaart waarop heerlijke gerechten staan en natuurlijk ontbrak de kaart voor de drank ook niet. Nadat je bestelling is geplaatst staat het binnen 10 minuten voor je neus! Echt geweldig zeg. Over de film kunnen we vertellen dat het een enorm spektakel is, heel veel special effects maar een simpel verhaal. Maar gezien de effecten wel een film die je eigenlijk in de bioscoop moet kijken. De film duurt 150 minuten maar die vliegen voorbij.

Na de film lekker naar ons hotel gegaan alwaar ik nu in de bar dit verhaal aan het schrijven ben. Morgen gaan we wel het strand op. De weersvooruitzichten zijn weer goed dus veel zon en een heerlijke temperatuur! Overmorgen gaan we waarschijnlijk richting Key West alwaar we dan een nachtje zullen verblijven.

Voor nu weltrusten en tot de volgende keer!

Groet van Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *