Petra’s Second Moment of Miami Fame

Petra’s Second Moment of Miami Fame

Nadat we in 2010 al te bewonderen waren op het CBS-WFOR MIAMI 6 o’clock News, heeft Petra haar tweede “Moment of Fame” in Miami te pakken. Tijdens onze laatste vakantie in mei zijn we regelmatig wezen golfen op Briar Bay Golf Course in Miami. Natuurlijk had ik hier wat foto’s genomen en deze foto’s later op mijn Flickr site gezet.

Zo’n 3 weken na thuiskomst van onze vakantie kreeg ik een email van de Hoofd Marketing werkzaam bij www.miamiandbeaches.com ,zeg maar de VVV van Miami. Ze gingen hun volledige website vernieuwen deze zomer en “of hij een foto van mij mocht gebruiken”? Maar natuurlijk!!

Sinds gisteren is hun vernieuwde website in de lucht en op deze pagina staan diversen foto’s genomen op deze golfbaan. En tussen die foto’s komen jullie de volgende foto tegen:

                                          TEEING OFF AT BRIAR BAY GOLF COURSE
Petra die afslaat op Hole 3, een Par 4 met Stroke Index 1 oftewel de moeilijkste hole op deze course. En ze had 5 slagen nodig….helemaal niet slecht! 
Als we weer in Miami zijn zullen we hier zeker weer gaan golfen tenminste……als Petra geen last heeft van opdringerige fans šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *