Op weg naar Helsinki, Finland

Op weg naar Helsinki, Finland

Mei 2009

Zo…..hangend op mijn bed verblijf ik nu in het Scandic Marski Hotel in de hoofdstad van Finland, Helsinki. Vanmiddag ben ik met mijn collega Connie E. richting Schiphol gereden en nadat we de auto op P3 hadden gezet, snel met de bus naar de vertrekhal. Electronisch inchecken doe je middels een KLM blauw eletronische zuil. Ideaal…dat ging allemaal lekker vlug maar dan moet je door de douane……net als alle andere reizigers op Schiphol. Hoezo, een beetje druk! Niet normaal…..eigenlijk belachelijk gewoon. Enorme lange rijen…..dus na 20 minuten in de rij gestaan te hebben, kon het strippen beginnen. Tis hier nog erger dan in de States! Affijn….door deze belachelijk lange procedures kon ik geen Latte Macchiato scoren bij de Starbucks. Snel nog een sandwich gehaald en toen naar Gate D71. Alwaar ons vliegtuig op ons stond te wachten.

Het boarden ging snel en we vertrokken precies op tijd. Het was prachtig weer om te vliegen. Strak helder! Stukje Noord Holland, Friesland, Waddeneilanden en toen richting Denemarken, Zweden en na ruim 2 uur kwam Helsinki in zicht.

Tis hier wel frisjes. Ik heb een hotel midden in het centrum van Helsinki dus dat is wel mooi. Na het inchecken even snel met mijn liefste gebeld en toen nog even een rondje gelopen. Mooie, oude binnenstad met mooie gebouwen. Veel leuke winkels….weet niet of ik daar tijd voor heb om te gaan shoppen. Morgenochtend vroeg op want om 07:30 staan Iris en Kalle, onze Finse collega’s, voor de deur. We gaan morgen 4 klanten bezoeken. En morgenavond hoogstwaarschijnlijk met z’n allen uit eten.

Nu ga ik dus afsluiten want morgen is het dus vroeg op!

Tot morgenavond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *