Onderweg naar Orlando

Onderweg naar Orlando

Gisteren vanuit Cocoa Beach in de richting van Orlando gegaan. In de omgeving van Orlando hebben we een zogenaamde Holiday Villa gehuurd voor 6 nachten incl. een verwarmd zwembad!! Onderweg werd het erg bewolkt en er vielen zelfs wat verdwaalde regendruppels, verdwaald omdat ze niet voor ons bestemd zijn! Aangezien we een beetje te vroeg aankwamen bij het kantoor alwaar wij de sleutels konden oppikken moesten we even onze tijd volmaken tot 2 uur. Wat een toeval dat op 200 meter de ingang van de Orlando Premium Outlets lag…….150 winkels J Auto geparkeerd en maar eens gaan kijken wat deze Mall allemaal te bieden had. Eerst zijn we even een Café Latte gaan halen bij Starbucks en vervolgens maar eens wat winkels ingedoken. Converse, Hilfiger, DKNY, Guess, Ecko Unltd en nog veeeeeeel meer. Zelf heb ik redelijk ingeslagen bij Converse maar ja wat wil je ook als T-shirts hier maar $8 kosten!

Na een uurtje of 2 te hebben rondgelopen zijn we de sleutels op gaan halen van ons huis en heeft onze Tom Tom ons er naar toe gepraat! Voor de mensen die willen weten waar we zitten, ga naar Google Maps en type in “14134 Abaco Drive, Orlando”.

Huis is perfect, de zwembad verwarming is aangezet dus vrijdag kunnen we lekker zwemmen! Enig nadeel…..geen internet of WiFi verbinding! Hoe gaan we dat nu oplossen? Ach, dat zien we later wel. We zijn meteen boodschappen gaan doen want er was natuurlijk niets aanwezig. Op naar de Publix. In Amerika vind ik het zelfs leuk om boodschappen te doen, ik kijk mijn ogen altijd uit in deze mega stores. Zoveel keus dat je er gewoon niet meer uit komt hahaha. Gangpaden van +- 50 meter met alleen maar koekjes! Als je strooikaas wilt hebben dan is er keus zat want er hingen 60 (!!!) verschillende soorten (ik heb ze geteld en het hele vak op de foto gezet anders geloof je mij niet).

Nadat we thuis alles hadden uit geladen en opgeruimd hadden zijn we naar www.chilis.com gegaan om wat te gaan eten. Petra bestelde 1 Mojito maar kreeg er twee! Waar was Kirsten nou? De jongen die ons bediende was erg aardig en heeft ons zelfs even verteld hoe we bij de plaatselijke bibliotheek konden komen, ze hebben daar namelijk WiFi internet! Echter was het al te laat om daar nog heen te gaan. Dat doen we morgen dus wel even.

Thuisgekomen zijn we nog even tv wezen kijken maar om 11 uur begonnen de ogen dicht te vallen dus zijn we maar lekker naar bed gegaan.

Tot morgen!

Petra en Eus

Ps. Voor wat foto’s klik op http://mobypicture.com/?5u0ttf Nadat je dit gedaan hebt zie je naast de foto een kalender verschijnen. Klik op bv. de 13e en dan zie je alle foto’s die op deze dag geplaatst zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *