Nog 7 weken…..

Nog 7 weken…..

en dan zitten we weer in de USA!

Vorig jaar kwamen we er niet aan toe om een bezoek aan Toronto en Niagara Falls te brengen en toen ik een week of wat geleden tegen een aanbieding van United Airlines aanliep was de knoop snel doorgehakt! We gaan in 2 weken tijd een klein rondje doen. We vliegen lekker rechtstreeks van Amsterdam naar Washington en als we de auto hebben opgehaald gaan we direct op pad. We zullen in de richting van Somerset rijden. Vervolgens zullen we via Niagara Falls naar Toronto gaan. Onze eerste keer naar Canada! De route zal vervolgens richting Montreal gaan om vervolgens naar beneden te duiken en via het immens grote Adirondack National Park en de Catskill Mountains naar New York te rijden. Na een dag of 3 New York gaan we naar Atlantic City en hopen we op lekker weer. Kunnen we ook nog een strand dagje doen! Dan vervolgen we onze reis naar Philadelphia, brengen we een bezoek aan de Amish en komen we uiteindelijk weer aan in Washington, onze eindbestemming.

Vliegtickets zijn geboekt, rental car is geboekt en een 3-tal hotels zijn al vastgelegd. De rest van de hotels leggen we niet vast en doen we aan op de bonnefooi.

Te zijner tijd volgt er wel weer een update en tijdens onze reis ga ik natuurlijk weer proberen iedere dag een reisverslag te schrijven.

De voorpret is in ieder geval al weer aan de gang!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *