New York City…here we come!

New York City…here we come!

Vorig jaar Augustus was daar ineens de vraag van Petra “wat ik wilde doen op mijn 50ste verjaardag”?  De datum was nog ver weg maar eerlijk gezegd hoefde ik niet lang na te denken. Ik had namelijk al jaren geleden met mijzelf afgesproken dat ik dit graag ‘ergens op een speciale plek waar dan ook in de wereld’ wilde vieren. Op de shortlist stonden steden als Dubai, Miami, Chicago en Las Vegas maar uiteindelijk is er in mijn ogen maar één plek in de wereld waar ik dit graag zou willen vieren. De hoofdstad van wereld: New York City!

En nu is het dan bijna zover. Vanavond vliegen we met de Blauwe Zwaan naar NYC! Alwaar we een hele week zullen verblijven. In 2012 waren we hier voor het laatst en ook nu zal deze stad ons vast en zeker weer gaan verbazen, verwennen en ontroeren. We willen en gaan zoveel leuke dingen doen….en zeg nou zelf…jarig zijn op Valentijnsdag in New York City…dat is toch wel heel speciaal.

We zullen niet alleen zijn….onze lieve vrienden Bianca en Hans gaan ook! Voor hun is het zelfs de eerste keer dat ze naar de USA gaan! Ze gaan met een stel Amerika veteranen dus dat komt vast wel goed!

Ik zal proberen om jullie via dit blog op de hoogte te houden van onze belevenissen aldaar.

Groet van Eugene (en Petra natuurlijk).

Reageren is niet mogelijk.