Morgen is het zover!

Morgen is het zover!

Eindelijk…..na twee keer uitstel in verband met werkzaamheden op het werk gaan we nu eindelijk op vakantie! Petra was al vrij vandaag en ik heb vanmorgen de laatste zaken overgedragen. Om 12.00 uur had ik vakantie! Het minst leuke van op vakantie gaan is dat we dan ook afscheid moeten nemen van onze kat Elvis maar hij is in goede handen bij het dierenpension.

Nu gaan we maar eens de koffers inpakken, niet te veel meenemen want de ervaring leert ons dat we toch altijd veel kopen. En nu de $$ weer door de €1,50 grens is gegaan, is dat alleen maar leuker!

Vandaag is het trouwens Thanksgiving in de USA. De jaarlijkse nationale feestdag is ook de start van het feestdagenseizoen. Naast Zwarte Zaterdag in Frankrijk spreekt men in de US van Black Friday, de koopdag na Thanksgiving! Winkeliers spelen handig op de kooplust in door klanten te lokken ,,met enorme kortingen op populaire artikelen als speelgoed, elektronica en kleding”…….en daar heb ik helemaal geen problemen mee!!

Affijn morgen vertrekken we om 10.00 uur vanaf Amsterdam naar Zurich alwaar we om 13.00 uur met Swiss rechtstreeks naar Miami zullen vliegen. Wil je onze vlucht morgen volgen, klik dan hier.
We zullen rond 18.00 uur plaatstelijke tijd landen (6 uur vroeger dan in NL) en dan meteen onze rentalcar ophalen. Tis even de vraag welke auto we meekrijgen, of een Chrysler Sebring Cabriolet of een Ford Mustang Cabriolet….allebei niet verkeerd! Dan snel naar ons hotel wat hier ligt. Inchecken en lekker wat gaan eten op Ocean Drive of Lincoln Road Mall. Dan zullen we wel snel moe zijn en naar bedje gaan.

Affijn…we proberen iedere dag even een stukje te schrijven en wat foto’s te plaatsen zodat jullie ook een beetje op vakantie zijn!

Groetjes van Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *