Lake Tahoe en The Loneliest Road

Lake Tahoe en The Loneliest Road

Het was koud en nat toen we vroeg wegreden uit Klamath Falls. Onderweg naar Reno begon het gelukkig op te klaren en na een rit van 4 uur kwamen we aan bij ons hotel. Na een vlotte check-in zijn we naar Sparks gereden, ons eerste outlet mall bezoek van de vakantie! Het bleek echter tegen te vallen en zonder enige aankopen gingen we weg! s’Avonds hebben we lekker gegeten bij de Olive Garden.

De volgende dag zijn we vroeg op pad gegaan richting Lake Tahoe en het weer was fantastisch. De rit naar North Lake Tahoe is prachtig, eerst ga je naar 2500 meter hoogte en heb je een geweldig uitzicht over het meer. Omdat een rondje rond het meer ongeveer 6 uur rijden kost hebben we dat maar niet gedaan. s’Middags zijn we naar downtown Reno gegaan maar daar waren we snel uitgekeken. Wat een trieste bedoeling is dat zeg…totaal verwaarloosd en er valt echt niets te beleven. Wat wel leuk is, is de Riverwalk ook wel het nieuwe Downtown genaamd door de locals. Hier hebben we ook een heerlijke lunch genoten.

Maandag en dinsdag waren zogenaamde ‘overbruggings’ dagen. Oftewel veel kilometers maken echter hebben we wel een mooie route gereden. Maandag verliep de rit naar Tonopah over de US50, ook wel de loniest road van de usa genaamd. Je doorkruist verschillende bergpassen en achter iedere top is er weer een mooi uitzicht over enorme valleien. En je komt inderdaad af en toe een auto tegen. Dinsdag vertrokken we rond half tien richting Las Vegas en de temperatuur liep al snel op van 21 naar 30 naar 38 en toen we aankwamen in Las Vegas was het 42 graden!

We verblijven 3 nachtjes in Vegas voordat we weer verder gaan. Nu lekker relaxen en natuurlijk een gokje wagen!

 

Reageren is niet mogelijk.