Laatste dag in Miami

Laatste dag in Miami

Helaas……aan alle leuke dingen komen een keer een eind. Zo ook aan onze vakantie in Miami. We hebben net ontbeten en een late check out gekregen. We vertrekken pas om 8 uur vanavond lokale tijd dus hoeven we pas rond 5 uur op het vliegveld te zijn. Vandaag kunnen we dus nog lekker relaxen aan het strand. De koffers zijn al praktisch ingepakt.

Gisteren ook de hele dag op het strand gelegen en gisteravond voor de laatste keer wezen eten bij Jerry’s. Nog een afscheidsronde gelopen over Lincoln Road Mall en toen weer terug naar het hotel. Onbewust had ik al besloten dat we hier volgend jaar weer heen gaan want onderweg terug zij ik tegen Petra dat ik me afvroeg hoe een in aanbouw zijnde mall er volgend jaar uit zou zien!

We hebben het echt heerlijk gehad de laatste 2 weken….Miami (maar ook de US) is gewoon onze stek! Morgen zijn we weer terug in het koude Nederland waar we weer enorm zullen moeten wennen aan het kleine….kleine winkels, kleine overvolle wegen, de betutteling, hoge prijzen aan de pomp, hoge prijzen in de winkels….maar ach we houden wel van ons kleine kikkerlandje. En…..het mooiste van alles is dat we Elvis, onze kat, weer zien…..hij zal ons (net als wij hem) wel gemist hebben.

Nu sluit ik af want we gaan richting strand. Wellicht vanavond nog een bijdrage vanaf het vliegveld maar anders tot morgen!

Groet van Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *