Key West

Key West

Vanmorgen werden we allebei om 04:41 uur wakker van mijn gsm. Vriend H.G. was kennelijk het tijdsverschil vergeten en stuurde een sms. Gelukkig vielen we toch weer snel in slaap maar om 07:00 uur was ik toch klaar wakker. Het waaide flink en de zee was behoorlijk wild. Op de plek waar we gisteren nog op het strand lagen, kon je nu alleen maar zwemmen! Vanwege de harde wind waren de eerste ‘early bird’ kite surfers al op het water te vinden. Ongelooflijk…wat een een capriolen halen die figuren uit. En hoog springen…pffff das niet normaal!

Na het ontbijt zijn we de tas gaan pakken voor ons twee daagse tripje naar Key West. Om 09:45 uur zaten we in de auto maar door allerlei aanrijdingen waren er nogal wat files ontstaan waardoor het even duurde voordat we eindelijk het greater Miami Area uit waren. Het was al behoorlijk warm dus het kapje zou zeker open gaan van de auto echter (geloof het of niet) net toen we besloten hadden om de kap open te doen, begon het te regenen! Gelukkig maar een paar druppels dus toen de bui voorbij was kon de kap open. Wat is dat toch lekker zeg….rijden in een cabrio. Heerlijk dat zonnetje op je bolletje en de wind door de haren.

Bij Bahia Honda State Park zijn we even gestopt om wat te eten en te genieten van het uitzicht.

Vervolgens hebben we onze weg vervolgt richting Key West. Alle kleine eilandjes (Keys) zijn met elkaar verbonden door vele bruggen, kleine maar ook ook grote bruggen. De langste brug is de 7 Mile Bridge.
Om half vier reden we Key West op. Eerst maar even op zoek gegaan naar een hotel want we moesten dat nog wel regelen. Al snel hadden we het Radisson gevonden en daar verblijven we dan ook komende nacht.
Nadat we klaar waren met inchecken zijn we richting Mallory Square gereden en de auto geparkeerd. Toen lekker gaan wandelen door de kleine jachthavens, langs de restaurantjes en kroegen. Bij de eerste kroeg meteen maar even gaan zitten voor een potje bier en een pineapple juice. Toen snel naar de pier gegaan om de zonsondergang te bekijken die erg mooi was.
Toen lekker gaan eten bij de Turtle Kraals, hier hadden we ooit jaren geleden ook eens gegeten en dat was ons toen goed bevallen. En nu ook weer.
We besloten om lekker terug te gaan naar het hotel. Onderweg nog even gestopt bij de WinnDixie om wat boodschapjes te doen. En nu schrijf ik dit blog. Op de achtergrond staat de tv aan en wordt mijn aandacht getrokken door het bericht dat er geschoten is op Ocean Drive!!! Ik kan er nog niets van vinden op het internet of op Twitter.
Ik ga er dus nu ook een eind aan maken en sluit mijn netbook.
Tot morgen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *