Een maandag zoals die altijd zo zou moeten zijn…..

Een maandag zoals die altijd zo zou moeten zijn…..

De maandag…begin van een nieuwe werkweek maar zoals die vandaag was mag die van ons altijd zijn….na een lekker ontbijt lagen we om 09:45 uur al op het strand. Het was echt heerlijk weer en de oceaan werkte dan ook zeer verkoelend. Eigenlijk doe je niet veel meer dan liggen, bakken, smeren, iPod luisteren, foto’s maken, om je heen kijken, stukje wandelen, smeren, zwemmen en water drinken…..veel water drinken! Tussen de middag even wezen lunchen op de kamer en weer snel terug naar de beach om eigelijk hetzelfde ritueel van de ochtend te herhalen. Echter nu vielen we ook gewoon in slaap! Wat een heerlijkheid. Rond 4 uur uur zijn we terug gegaan naar de kamer om ons om te kleden. We zijn met de auto naar Ocean Drive geweest, eerst even wat kleine boodschapjes gedaan bij de Publix….jaaaaa we hebben de JIF pindakaas weer voor thuis gekocht. Deze keer natuurlijk wel de low fat versie!

Toe gaan eten bij Johnny Rockets, de eerste keer tijdens de vakantie dat ik echt een grote hamburger heb genomen…en dat na bijna anderhalve week! Daarna nog even een stuk wezen wandelen voordat we de auto weer gingen halen. Op de terugweg over Ocean gereden en een filmpje geschoten.

Morgen gaan we vroeg richting Fort Lauderdale. Eerst bezoeken we de Sawgrass Mall…..de grootste mall van Florida!! Daarna rijden we door naar Las Olas Boulevard en gaan we ook nog even naar het strand in Fort Lauderdale.

Nu gaan we nog even genieten van een biertje en een Pina Colada.

Groet van Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *