Een dagje klanten bezoeken in Finland

Een dagje klanten bezoeken in Finland

Mei 2009

Na een korte nachtrust ging vanmorgen om 06:00 uur de Nokia af om mij te wekken….dat was wel ff zwaar. Maar na het wakker worden ritueel, redelijk snel in de kleren geschoten. En om 06:45 uur zat ik in de onbijtzaal voor echt Fins ontbijt. Nou lijkt dat redelijk op een Hollands ontbijt echter Makreel op je brood op dit tijdstip is niet echt mijn ding!

Om 07:30 uur werden we opgepikt door onze Finse collega Kalle H. en gingen we op weg naar onze eerste klant in Lahti. Gelukkig scheen de zon dus konden we lekker veel van de omgeving zien. Klant bezoek ging prima, goede presentatie gegeven en de klant was erg content met ons bezoek. Na een snelle lunch bij een wegrestaurant, snel doorgereden naar de volgende klanten. Alles verliep zeer goed. Na ons bezoek van de laatste klant zijn we afgezet bij ons hotel en ben ik meteen de stad ingegaan. Ik had twee uur de tijd om de city te exploren. Ik had mijn kleine digi camera meegenomen dus heb redelijk wat foto’s geschoten. Helsinki is echt een leuke, mooie stad. Moet hier met maar eens naar toe met vrouwlief! Die gaat uit haar dak aangezien ik nogal wat winkels heb gezien die ze graag zal bezoeken!

Ik was echt net op tijd terug om door te gaan naar het restaurant waar we met z’n vijven gingen eten. Echt heerlijk gegeten. Nu weer terug op de hotelkamer. Kon zowaar de Toppers live zien op de Finse tv….met Finse ondertiteling….echt lachen! Ben benieuwd of ze doorgaan naar de Finale……zometeen volgt de uitslag.

Morgenochtend weer vroeg uit de veren want we gaan een flink stuk autorijden naar de laatste twee klanten die we gaan bezoeken. We zitten dan bijna bij de grens van Rusland, maar 8 kilometer……eens kijken of ik daar wat foto’s kan schieten!

Om 17:30 vlieg ik weer terug naar Nederland.

Affijn….weer een leuke dag voor de boeg.

Voor nu, weltrusten en till next time!

ps. De Toppers staan NIET in de Finale!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *