Een avond om nooit te vergeten!

Een avond om nooit te vergeten!

Na een dagje relaxen besloten we om op tijd naar de American Airlines Arena te gaan. Het is zondag, hoop dagjes mensen en zo’n 20.000 Heat Fans die Game 10 tegen de Charlotte Bobcats gaan bezoeken. Op tijd een parkeerplaats scoren is dan noodzakelijk.

Na een vroeg avondmaal bij Chili’s op Bayside zijn we naar de Arena gelopen. Het was er al lekker druk.

 

Eenmaal binnen zijn we onze stoelen op gaan zoeken. Helemaal boven in zaten we. Dit was het uitzicht:

 

Ik had net bovenstaande foto gemaakt toen Bill ineens voor ons stond. Hoe het met ons ging en of we blij waren met onze plekken. Euhhh hoezo? Of wij dan betere plekken wilden hebben? Petra vroeg nog of het geen grapje was maar nee. Wij kregen een zogenaamde KIA Seat Upgrade…..en waar waren dan onze nieuwe zitplaatsen? We kregen Courtside Seats oftewel 1e rang!!!!!!! Deze stoelen kostten per wedstrijd zo’n $500,- Ik werd gek!!!!!

Natuurlijk zat er wel een catch aan. Petra en Eus moesten met een KIA t-shirt aan op de basketbalvloer een act opvoeren met Bernie, de mascotte van de Heat. Aan onze zijde ook nog Heat Dancers!
Foto’s gemaakt en op de grote tv schermen in het stadion! Echt lachen. En that was it!!
Vervolgens zaten wij 1e rij basketbal te kijken…..zooooo gaaaaf!! Je hebt gewoon oog contact met die gasten! Lebron James, Dwayne Wade, Chris Bosh en natuurlijk de Birdman Anderson!
En dan de wedstrijd. Wat was het spannend….tot 2 minuten voor het einde leidde de Bobcats maar 2 x een 3 punter van Bosh zorgde ervoor dat de Heat uiteindelijk met 99-98 ging winnen. Hun 10e overwinning op rij!

 

Dit was een avond in de categorie ‘dat maak je maar 1 keer mee in je leven’.

Onvergetelijk!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *