De route is klaar!

De route is klaar!

Nog maar net terug uit Miami en 2011 is nog maar net 20 dagen oud, maar wij hebben de route klaar voor onze vakantie in Juni. Het zal velen van jullie niet verbazen maar we gaan weer naar de USA.
Al een jaar of 3 willen Petra en ik weer heel graag naar New York maar omdat het iedere keer niet uit kwam en omdat er nog wat andere prioriteiten op ons USA lijstje stonden lukte het maar steeds niet. In 2010 zeiden we dan ook tegen elkaar dat we “wat er ook gebeurt” we in 2011 naar New York gaan. Voor mij persoonlijk is het dan alweer 15 jaar geleden dat ik daar ben geweest en voor Petra 11 jaar.
We wilden een bezoek aan The Big Apple wel combineren met een bezoek aan andere steden die we nog nooit bezocht hadden. En dan begint het zoeken naar de juiste route. Iets wat ik erg leuk vind om uit te zoeken. Ik lees veel reisboeken, zoek op het World Wide Web, raadpleeg het USA4All forum op internet en vraag en krijg tips van familie, vrienden en collega’s.

Dit jaar zal het beginpunt van de route in Chicago liggen en via Memphis, Nashville, Great Smoky Mountains, Washington , Atlantic City, Boston eindigen in New York City.

Op kaart ziet het er ongeveer zo uit:

Omdat ik nooit op Bealestreet ben geweest wilde ik graag nog een keer naar Memphis, Petra had heel weinig van Nashville gezien en wil daar nog een keer heen. Washington wilden we allebei nog een keer zien maar Chicago en Boston zijn nieuw voor ons. We kijken daar ook enorm naar uit. 
Nu de definitieve route vast staat kan nu de zoektocht naar de vliegtickets en hotels beginnen. Een aantal hotels leggen we van te voren vast, de rest vinden we wel als we onderweg zijn. We hebben al een aantal goede tips gehad maar mochten jullie nog tips hebben (hotels, motels, must see), laat het ons weten!
Vakantie voorpret is echt leuk!! 
Ik hou jullie op de hoogte van de voortgang en natuurlijk zal ik ten tijde van de reis jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze avonturen. 
Groet van Eugene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *