Dag 9: Los Angeles

Dag 9: Los Angeles

Nadat we lekker hadden uitgeslapen hebben we de Beach Cruisers gepakt en zijn we lekker gaan fietsen. Eerst richting Venice Beach en vervolgens naar Santa Monica. Bij de welbekende Pier van Santa Monica aangekomen hebben we de fietsen geparkeerd en zijn we de Pier opgegaan. 

Een lekkere lunch bij Marisol gegeten met uitzicht op de prachtige kustlijn en oceaan. Het zonnetje was ondertussen behoorlijk aan het schijnen dus smeren was wel noodzakelijk. Met het lekkere windje heb je geen idee hoe hard het gaat en ondanks het smeren zijn we toch een beetje ‘rood’ geworden! 
We zijn na de lunch weer op de fiets gestapt en richting het zuiden gefietst. Via de haven van Marina del Rey naar Playa del Rey (ligt ter hoogte van de luchthaven LAX). Daar even een pauze genomen en weer terug naar het hotel….al met al zo’n 25 kilometer gefietst. Het was echt heerlijk en de zadelpijn nemen we voor lief!
Gegeten hebben we vanavond bij Baja Cantina in Venice Beach….absoluut een aanrader! Toen de pier opgelopen om de surfers aan het werk te zien. En het waren behoorlijk grote golfen! 
Een mooie afsluiter van ons verblijf in Los Angeles. Morgen gaan we richting San Diego, een stad waar we tijdens onze reizen naar de States nog nooit geweest zijn. Kijken er naar uit!
Tot morgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *