Dag 8: Seattle – Spokane

Dag 8: Seattle – Spokane

Vanmorgen vroeg ontbeten want wilden we lekker op tijd op pad gaan. Echter toen we bij de auto aankwamen bleek ons linkerachterwiel wel erg zacht te zijn dus terug naar Alamo! Gelukkig stond er nog een Ford Edge want de auto die we hadden uitgekozen is wel een hele fijne auto!

Het weer was echt heerlijk, zon en bijna geen wolkje aan de lucht. Het eerste stuk reden we door Mount Rainier National Park. Schitterende weg met mooie vergezichten en heel veel groen.  En ineens zagen we Mount Rainier liggen, de hoogste berg van de staat Washington. Met zijn 4.392 meter hoogte en eeuwige sneeuw een imposant gezicht! 

Onderweg zijn we een paar keer gestopt om van het uitzicht te genieten. In de sneeuw te staan en natuurlijk om foto’s te maken 😄 

Bij de plaats Yakima zijn we vervolgens via de 821 door de Yakima Valley naar Ellensburg gereden. Een totaal ander landschap. Kaal, ruig en door de valley volgde een rivier zijn weg. Prachtig!

Omdat ons eindpunt vandaag Spokane is reden we het laatste stuk via de Highway. Nadat we de Columbia River waren overgestoken klommen we naar zo’n 1100 meter hoogte om op het Columbia Plateau uit te komen. 

Het was relaxed cruisen totdat er een alarm afging….ons linker achterwiel zou bijna leeg zijn! Dat is wel heel toevallig maar toch even gestopt om te kijken. Nou er zat genoeg lucht in en na een paar fikse trappen tegen de band gaf de boord computer geen storing meer aan. Kortom vals alarm en onze weg vervolgt!

Na 360 miles (580km) kwamen we bij ons hotel aan! Check in ging lekker snel en nadat we de koffers op de kamer hadden gezet snel een hapje gaan eten. 

Nu lekker aan het uitbuiken op onze kamer en een beetje tv aan het kijken. 

Morgen weer een dag!

   
      

Reageren is niet mogelijk.