Dag 8: San Luis Obispo – Santa Clarita

Dag 8: San Luis Obispo – Santa Clarita

Goedemorgen vanuit een regenachtig Santa Clarita! Gisteren zijn we rond 12 uur vertrokken uit SLO en omdat het helaas erg mistig en nat was besloten we niet langs de kust richting SC te rijden. Vanaf Santa Maria namen we een ‘stippel’ route richting Bakersfield. Stippel routes zijn volgens de Rand McNally scenic routes en dat bleek inderdaad zonte zijn. We reden door een prachtig bergachtig gebied en kwamen echt niemand tegen! Het laatste stuk naar Highway 5 reden we door een streek waar sinasappels gekweekt worden. Duizenden bomen met miljoenen sinasappels!! Zeer vruchtbare grond want tussen de plantages door stonden ook vele ja-knikkers die olie uit de grond halen! 

Rond 16 uur stonden we bij Jim voor de deur en het weerzien was geweldig leuk! 30 jaar hadden we elkaar niet gezien! En onder het genot van een Corona kwamen natuurlijk de verhalen van vroeger naar boven! Zijn vrouw Joyce vondt het ook erg leuk. Later kwamen hun zoon en dochter (met vrienden) ook thuis. Erg gezellige boel! Jim en Joyce nodigden ons uit om mee te gaan eten bij Wood Ranche, een bbq en grill restaurant. En wat hebben we daar lekker gegeten en zitten kletsen! Echt een mooie avond!

Slapen deden we in hun Caravan en dan niet in zo’n lullig europees modelletje maar natuurlijk  in een Amerikaans model….groot!!!

We gaan nu ontbijten en dan neemt Jim ons mee naar LA. We gaan o.a. Griffith Park en de Greek Theater. 

Fijne zaterdag allemaal! 

Eén gedachte over “ Dag 8: San Luis Obispo – Santa Clarita

  1. Even alles gelezen!! Het is weer een prachtige reis met mooie belevenissen. Geniet!!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.