Dag 7: Morro Bay, Avila Beach en San Luis Obispo

Dag 7: Morro Bay, Avila Beach en San Luis Obispo

Vanmorgen konden we niet uitslapen want om 08:30 uur werden we al in Morro Bay verwacht bij Sub Sea Tours. We gingen de zee op om op zoek te gaan naar walvissen! Het was perfect weer om dit te doen…bijna windstil en de zee was erg rustig. Geen reden om zeeziek te worden! Op een bepaald moment leek de ocean wel een spiegel en dat op zo’n 10 kilometer uit de kust. Maar waar we ook keken….geen walvis te bekennen! Wel otters en zeeleeuwen. De kapitein deed zijn uiterste best om walvissen te vinden maar zelfs na 4 uur varen (1 uur langer dan normaal) lieten ze zich niet zien. Echt jammer!

Na dit avontuur zijn we naar Avila Beach gereden en zijn we daar wezen lunchen. Ook hier een relaxte sfeer! 

Rond 17 uur gingen we naar het centrum van San Luis Obispo. Iedere donderdagavond (al 30 jaar lang) vind hier de Farmers Market plaats. Heerlijke BBQ’s, locale gerechten, live muziek en zulk vriendelijke mensen…..we hebben echt genoten! 

Het is onze laatste avond in San Luis Obispo, morgen gaan we richting Santa Clarita. En brengen we een bezoek aan Jim S. 30 jaar geleden hebben we elkaar voor het laatst gezien. Tot en met zondagochtend zullen Petra en ik bij Jim en zijn echtgenote te gast zijn. We zullen elkaar een hoop verhalen te vertellen hebben! 

Ik durf dus niet te zeggen of ik morgenavond een blog update kan schrijven.

Warme groet uit San Luis Obispo! 

2 gedachten over “Dag 7: Morro Bay, Avila Beach en San Luis Obispo

  1. Je had ook veel beter kunnen gaan Golfen op de Avila Beach Golf Club ⛳️?✨?

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.