Dag 7: Las Vegas – Seattle

Dag 7: Las Vegas – Seattle

Vanmorgen ietwat uitgeslapen en toen lekker wezen ontbijten in het Tropicana Hotel. Helaas moestten we afscheid nemen van Las Vegas 😢 We hebben wederom genoten en na Miami begint dit ondertussen ook wel één van onze favoriete bestemmingen te worden. 

Check-out verliep razend snel en vervolgens onze rental suv terug gebracht. De Ford Explorer is ons uitermate goed bevallen! Op de luchthaven de koffers afgegeven en natuurlijk ook hier even een klein gokje gedaan 😄

Om 14:30 uur stegen we op en hadden we een mooi uitzicht op Las Vegas. Na een redelijk rustige vlucht van 2 1/2 uur vlogen we over downtown Seattle aan op de luchthaven en om 17 uur stonden we bij de Gate. Koffers binnen 15 minuutjes op de band en toen onze rental gaan halen. De komende 2 weekjes rijden we rond in een hagelnieuwe Ford Edge Platinum. Een iets kleinere uitvoering van de Explorer dus we klagen niet! 

Naar het hotel gereden, koffers naar de kamer en meteen maar naar Westfield Centre Mall gereden. Helaas was de rij bij de Cheesecake Factory erg lang dus zijn we naar CPK gegaan…net zo lekker! 

Nu terug op de hotelkamer. Morgen gaan we richting Spokane via Mount Rainier National Park. Moet een prachtige route zijn. Aan het weer zal het niet liggen. Tis zo’n 27 graden! 

Tot morgen! 

   
     

Reageren is niet mogelijk.