Dag 5: Palm Springs – San Luis Obispo

Dag 5: Palm Springs – San Luis Obispo

Vanmorgen zowaar een beetje kunnen uitslapen…na 4 nachten zijn we bijna gewend aan de 9 uren tijdsverschil! Het was alweer lekker warm toen ik de koffers naar de auto bracht. En na een ontbijtje zijn we op weg gegaan. 

Dat we gisteren een primeur hadden omdat we niets hadden gekocht bleek uit het feit dat we gewoon een heel blok met winkels gemist hadden! Toen we op de snelweg reden viel ons dat op toen we langs de Outlett Mall reden….huppakee meteen in de ankers en de afslag genomen. We waren zelfs keurig op tijd…ze gingen net open!  En nu gingen we niet met lege handen weg. Meteen maar even een beker koffie bij Starbucks gehaald en toen de auto weer opgezocht.

Om even aan te geven hoe groot de Greater Los Angeles Area is…dat begint bij Banning in het Oosten en loopt tot Thousand Oaks in het Westen. We hebben er ongeveer 2 uur en 20 minuten over gedaan…afstand iets meer dan 200 kilometer!! Dat is zeg maar van Amersfoort naar Maastricht! Ik denk dat ik tevens over de langste carpoolstrook ooit ben gereden…die was wel 125 km lang! Gelukkig kwamen we niet in mega files terecht.

Bij Santa Barbara zijn we even gestopt en zijn we even wezen picknicken op een mooie locatie met  uitzicht op zee. Toen de scenic drive genomen door de heuvels van SB. Pfieuuw…wat een uitzichten en wat een huizen! Ook een prachtig gelegen golfbaan gezien.

Het laatste stuk naar San Luis Obispo ging lekker snel en iets voor 18 uur reden we de parkeerplaats van ons hotel op. Hier blijven we 3 nachten. Rond 19 uur reden we naar het centrum van SLO om daar even een hapje te gaan eten. Wat is dit een leuke plaats zeg…had Petra goed gezien toen we hier 2 jaar geleden doorheen reden en toen geen tijd hadden om te stoppen. Een zeer levendige hoofdstraat met veel gezellige en goede eetgelegenheden, barretjes en winkels. Wij hebben heerlijk gegeten bij Mother’s Tavern. 

Morgen gaan we naar Pismo Beach en wellicht een rondje golfen op Avila Beach Golfcourse.

Nu zit ik met een schuin oog naar de NBA Game tussen de Timberwolves en Golden State te kijken….erg spannend! 

Tot morgen! 

Eén gedachte over “ Dag 5: Palm Springs – San Luis Obispo

  1. Hoi Eugene en Petra,

    Wat een leuke verhalen allemaal! Nog heel veel plezier!

    Groetjes Jeannette

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.