Dag 5: Chicago – St.Louis – Chester

Dag 5: Chicago – St.Louis – Chester

Na 4 prachtige dagen hebben we vanmorgen afscheid van Chicago genomen. Wat hebben we genoten van deze stad! Maar de reis gaat verder en vandaag was onze eerste echte reis dag. Eerst hebben we onze huur auto opgehaald en we hebben wederom een prachtige auto. Deze keer is het een 2011 Buick Lacerne met nog geen 3000 kilometer op de teller dus hagelnieuw. En tevens van alle gemakken voorzien. Dat maakt het auto rijden lekker comfortabel!

Het eerste deel van de trip was richting St. Louis en achteraf viel het gelukkig allemaal mee met de voorspelde noodweer scenarios die door The Weather Channel voorspeld waren….een regenbui van 10 minuten en dat was alles! Mede door het goede weer konden we lekker doorrijden en stonden we om 15 uur aan de Mississippi River met uitzicht op de Gateway Arch gelegen in St.Louis. Echter konden we hier niet te lang blijven want we moesten op tijd bij de volgende attractie zijn namelijk de Anheuser – Busch bierbrouwerij.

De rondleiding was erg leuk om te doen. We konden zelfs een kijkje nemen bij 1 van de productie lijnen, echt indrukwekkend om te zien! En het allerleukste van de hele rondleiding was dat we 2 gratis biertjes kregen!

Na deze heerlijke versnapering zijn we richting ons eindpunt van de dag gereden, Chester. De route hier naar toe gaat via de Great River Road en volgt de Mississippi River. De weg gaat door een prachtig mooi landschap. Morgen zullen we nog een heel stuk van deze route rijden als we richting Memphis gaan.

Aangekomen in Chester, wat trouwens de geboorteplaats van Popeye is, hebben we eerst even snel inkopen gedaan bij de Wall-Mart, toen wezen inchecken bij het hotel en daarna snel wat wezen eten. Nu is het 22 uur en ga ik zo nog wat tv kijken.

Het was een mooie dag vandaag! Tot Morgen

Oh ja…onderstaand kaartje geeft de route aan die we vandaag hebben gereden. In totaal 375 mijl:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *