Dag 4: Toronto

Dag 4: Toronto

De dag begon zoals hij eindigt…..met heel veel mist! Daarnaast viel er tussen 11 en 3 ook nog eens een miezerige regen en dat maakte de dag erg grauw en grijs. We hadden deze dag gepland om veel van Toronto te zien maar het weer gooide roet in het eten. Vol goede moed ging ik nog buiten op de dubbeldekker plaats om na 15 muniten maar snel naar binnen de gaan.

Aangekomen bij Eaton Centre zijn we daar uitgestapt en even snel rondgekeken op Dundas Square, zeg maar het Times Square van Toronto. Toen onder de grond gedoken. Eaton Centre is een 3 lagen tellende shopping mall die zo lang is dat het gewoon 2 eigen metro haltes heeft! Voordeel van zo’n ondergrondse mall is dat je lekker droog blijft. Nadeel is dat iedereen droog wil blijven dus het was nogal druk!

Nadat we weer buiten stonden zijn we snel weer op de hopp on – hopp off bus gestapt. Helaas werd het weer echter steeds slechter en was Petra blij dat ze gisteren CN Tower bezocht heeft. Nu zag je de eerste 50 meter van de toren en daarna verdween die in de mist.  Uiteindelijk besloten we om de auto naar het hotel te pakken. Wellicht dat we morgenochtend nog even Toronto ingaan voordat we richting Kingston gaan en uiteindelijk morgenavond weer in de Usa zullen zijn.

Net lekker wezen eten bij Kelsey’s en nu terug op de hotelkamer. Wellcht zo even naar het eerste debat tussen Obama en Romney kijken en anders is er vast nog wel wat anders te zien op 1 van de 67 tv kanalen.

Het was pas dag 4 van onze roadtrip maar we hebben het gevoel al een dikke week op pad te zijn, zoveel al gezien onderweg.

Groet vanuit Canada,

Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *