Dag 4: San Francisco

Dag 4: San Francisco

Vandaag de eerste van 2 dagen San Francisco gedaan. De dag begon bewolkt en fris dus eerst maar even een grote Shopping Mall bezocht. SF is na 15 jaar niet veel anders. Ok…het hotel waar we destijds verbleven bestaat niet meer. Maar de parkeergarage wel dus daar de auto afgegeven aan de Valet. 

Vervolgens zijn we gaan wandelen….en wandelen….en wandelen. Inmiddels was de zon ook lekker gaan schijnen. Chinatown, Market Street, Union Square, The Embarcadero, Ferry Building….het was een hele wandeling. Vandaar dat we het laatste stuk met de Cable Car zijn gegaan. Terug bij het hotel even de voeten omhoog gedaan. 
Toen nog even wat trendy winkels wezen bekijken op Union Street. Ook dit gedeelte is mooi opgeknapt en echt een mooi uitgaansgebied geworden. 
Avondeten bij de Italiaan….was heerlijk. 
Morgen gaan we onder andere Little Italy en natuurlijk Fishermans Wharf bezoeken. Ook een bezoekje aan Coit Tower staat gepland. En als het morgenavond helder weer is gaan we of naar Treasure Island of naar Twin Peaks. Vanaf deze locatie’s heb je een prachtig uitzicht op de stad. 
Tot morgen!! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *