Dag 4: Las Vegas – Beaver

Dag 4: Las Vegas – Beaver

Nadat we vanmorgen bij het Luxor hadden ontbeten, de koffers ingepakt en afscheid genomen van het Tropicana Hotel. Vervolgens naar de Walmart gegaan om wat inkopen te doen voor onderweg. Het was al weer behoorlijk warm om 10:00 uur in de ochtend maar onze koelbox zat tot de rand vol met ijsblokjes. Hebben we onderweg in ieder geval koude drankjes!

Nog even over de Las Vegas Strip gereden en snel een bezoek gebracht aan de Fashion Mall, een redelijk uit de kluiten gewassen shopping centre. 

En toen konden we op weg in de richting van Salt Lake City. Onderweg stond ook het Valley of Fire State Park op de agenda. Als je daar naar toe rijdt heb je geen idee wat je eigenlijk kan verwachten maar opeens beland je in een totaal andere wereld. De natuur is hier 125 miljoen jaar zijn gang gegaan wat resulteert in een prachtig landschap van wilde rotspartijen. Ondertussen was de temperatuur gestegen tot zo’n 44 graden en met een windkracht 4 leek het alsof je door een hele grote fohn drooggeblazen werd! 

Toen we onze weg vervolgde richting het noorden werd het landschap langzamerhand groener en begon de temperatuur te dalen. En aan de horizon verschenen bergtoppen waar zelfs nog een beetje sneeuw zichtbaar is.
Om 17:30 uur vonden we het wel welletjes voor vandaag en zijn we gestopt in het gehucht Beaver. En omdat de Burger King het enige restaurant hier is, hebben we zelf maar lekkere sandwiches gemaakt. 
We zijn nu in de staat Utah en dat betekent ook dat we nu nog maar 8 uur tijdsverschil met Nederland hebben.  
Morgen gaan we richting Salt Lake City alwaar we vrijdag ook zullen zijn. Morgen in ieder geval een bezoek aan de Olympic Oval brengen, de schaatshal waar in het verleden zoveel wereldrecords gereden zijn.
Nu lekker op bed liggen en een beetje tv kijken.
Tot morgen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *