Dag 3: Redding – Fort Bragg

Dag 3: Redding – Fort Bragg

Vandaag was echt een prachtige dag! Heerlijk weer en een mooie autorit. Om 8 uur reden we weg uit Redding om richting de west-kust te rijden. Een mooie scenic route die, volgens Google Maps, een uurtje of 4-5 zou gaan duren. Nou daar zat Google maps dus even helemaal naast…..we hebben zo’n 560 kilometer gereden vandaag waarvan het grootste gedeelte op regionale wegen. En er bleken nogal wat bochten in die wegen te zitten. Dacht ik na gisteren dat het niet erger kon…níu vandaag heb ik een record gevestigt. Nog nooit heb ik over een afstand van 34 kilometer zoveel bochten gedraait….pfffff.

Uiteindelijk hebben we zo’n 8 uur over de totale rit gedaan.
Maar…..het was het dubbel en dwars waard.  Zoveel mooie dingen onderweg gezien met als letterlijk hoogtepunt de Redwoods….enorme bomen die gigantisch zijn! Ze kunnen wel 2000 jaar oud worden, overleven branden en hun lengte kan wel zo’n 110 meter worden. En dan die doorsnede…pffff. Je moet het echt zien om te geloven.
En ineens ben je uit de groene natuur en sta je aan de Pacific Ocean. Echt zo mooi!
Onze weg vervolgt naar Fort Bragg, eindpunt van de dag. Heerlijk wezen eten bijj een authentiek Mexicaanse eettent….zoooooo lekker. En nu Game 2 tussen de Pacers en de MiamiHeat aan het kijken.
Morgen gaan we onze route vervolgen via de kust naar San Fransisco alwaar we dan een aantal dagen zullen verblijven.
Nu neem ik lekker een flesje bier!!
Tot morgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *