Dag 3: Niagara Falls – Toronto

Dag 3: Niagara Falls – Toronto

Een avondje Niagara Falls is goed voor je nachtrust…..in 1 keer doorgeslapen tot 06:00 uur! En om 07:00 zijn we opgestaan. Snel naar de Denny’s gegaan voor een lekker stevig ontbijt. Toen we naar de auto liepen begon het te regenen en waaren we blij dat we gisteren al de nodige foto’s van de watervallen hadden gemaakt. Niagara Falls om 08:00 in de ochtend met regen werkt nogal deprimerend en daarom zijn we snel richting Toronto gereden.

Ik ben echt zo happy met mijn TomTom die ik een jaar of wat geleden in Miami gekocht heb. Hij werkt perfect en de kaarten zijn altijd up to date in tegenstelling tot de nederlandse versie waar je ook nog eens flink voor moet betalen! De TomTom bracht ons keurig naar de parkeerplaats vlakbij de CN Tower. Aangezien mijn vrees voor hoogte is Petra alleen naar boven gegaan om de nodige foto’s te maken vanaf grote hoogte. Ik ben ondertussen naar de fanshop van de Toronto Blue Jays gegaan (op minder grote hoogte).

Nadat Petra weer geland was hebben we nog wat rond gelopen en besloten we om de auto te pakken en richting hotel te gaan. Morgen hebben we nog een hele dag in de stad en gaan we ook gebruik maken van de hop on – hop off bus. Nadat we de koffers op de hotelkamer hadden gezet zijn we richting Square One Mall gegaan, de grootste mall van Ontario. Hij is inderdaad nogal groot maar wij zijn natuurlijk wel wat gewend dus ook hier schrokken we niet van. We hebben ons ook keurig gedragen en zijn niet los gegaan in de winkels. Wel even bij de Apple store geweest en de nieuwe iPhone 5 vastgehouden. Wat is die een stuk lichter dan mijn 4 maar ze zijn uitverkocht dus niets gekocht.

Nu zijn we terug op de hotelkamer, even lekker relaxen want we hebben tenslotte vakantie. Straks gaan we eten bij de plaatselijke Italiaan.

Morgen een dagje Toronto doen en hopenlijk blijft het droog…..de weer mevrouw op tv zegt dat het wel eens kon gaan regenen en dat willen we natuurlijk niet!

Tot morgen!

Groet van Petra en Eugene uit een zonnig Toronto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *