Dag 3: Chicago

Dag 3: Chicago

Vanmorgen stonden we om 8 uur buiten. Eerst wezen ontbijten en toen richting de boot gelopen alwaar we  aan boord zouden gaan voor een boottocht over de rivier in Chicago. Het was voor het eerst onbewolkt maar wel frisjes. Om 9 uur gingen de trossen los en voeren we langs de prachtig mooie gebouwen die hier in downtown Chicago langs de rivier staan. Eigenlijk ongelooflijk wat men in nog geen 150 jaar heeft neergezet. Zoveel verschillende stijlen, echt heel mooi. En vanaf het water ziet het er weer anders uit.

Ongeveer 90 minuten later waren we weer terug en zijn we richting het John Hankock gebouw gelopen.   Toen we daar aankwamen zijn we eerst even wezen lunchen bij de Cheesecake Factory en toen de lift genomen die ons naar de 96ste verdieping bracht. En boven op zo’n 300 meter hoogte konden we genieten van een prachtig uitzicht. Het was mij een beetje te hoog!

Eenmaal op de begane grond zijn we richting de Navy Pier gelopen. Hadden we achteraf niet hoeven doen…..de Pier viel nogal tegen! 
Vanavond lekker een sandwich bij de Subway gehaald en nu kijken we naar Game 6 van de NBA Playoffs tussen Dallas en de MiamiHeat. Heat moet winnen maar op het moment gaat het niet echt naar wens. 
Tot zover deze update uit een zonnig Chicago. Morgen onze laatste dag in deze prachtige stad!
Tot morgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *