Dag 21: Seattle – Amersfoort

Dag 21: Seattle – Amersfoort

We zijn weer thuis!

Na een zeer relaxte vlucht raakten de wielen zondagmorgen om 08:10 uur de Polderbaan weer aan. En om 08:50 stapten we in de auto…een nieuw record! Omdat onze vaste chauffeur in Frankrijk zat werden we opgehaald door C. in een heerlijk luxe CL.

Petra had tijdens de vlucht helemaal niet geslapen en dook meteen in bed. Ik hield het vol tot 18 uur maar kreeg toen ook bezoek van de man met de hamer. Het lampje ging volledig uit en vanmorgen om 06:00 uur werd ik pas weer wakker. Vandaag is dus zo’n bij-kom-dag….en vrienden zullen we nooit worden met Mr. Jetlag. Gelukkig is het wel lekker weer! Dus even de tuin in geweest. Vervolgens maar eens alle gemaakte foto’s (iPhone en Eos) op de Mac gezet. Dat koste even wat tijd gezien de hoeveelheid foto’s…….

Het zit er dus weer op! 3 fantastische weken in een fantastisch land. Ook deze reis stoppen we in onze rugzak en nemen we mee in onze lange lijst van reizen. Zo langzamerhand moeten we ook maar eens aan andere reisbestemmingen gaan denken want in de afgelopen 15 jaar hebben we heel veel van de USA gezien. Nog niet alles dus er blijft nog wat te zien! Vandaag over 5 maanden zitten we alweer in Miami.

Ook deze reis zal ons heel lang bij blijven. De prachtige natuur, de wild-life, de mensen….echt het was geweldig!

En zo komt er ook een einde aan ons dagelijkse blog. Zo waren jullie ook een beetje mee op reis en hoop ik dat jullie het leuk vonden.

Tot de volgende reis!

Petra en Eugene

ps. hier volgen nog wat cijfertjes
Aantal gereden kilometers: 3003 mile (4833km)
Aantal bezochte Staten: 9 incl. British Columbia Canada
Aantal gemaakte foto’s: 1486
Aantal credit card transacties: 103
Hoogtepunt van de vakantie: Grand Teton en Yellowstone NP


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *