Dag 20: Seattle

Dag 20: Seattle

Wat hebben we een prachtige dag gehad. De zon scheen volop en er was bijna geen wolkje te zien. Beter kan je laatste dag in Seattle niet zijn. Want morgen (zaterdag) vliegen we weer terug naar Amsterdam!

De Light Rail bracht ons eerst naar het Westlake Center Downtown Seattle. Toen de Monorail gepakt naar de Space Needle, de landmark van Seattle. Helaas was het er zooooo druk dat we besloten niet in de rij te gaan staan maar naar het EMP Museum te gaan. Een futuristisch gebouw waar je tentoonstellingen zijn met betrekking tot muziek en alles wat daar mee te maken heeft. En omdat Seattle nogal een historie heeft in de muziek geschiedenis is dit museum hier wel op zijn plaats. Er was een mooie exhibitie van Jimi Hendrix en van Nirvana. Echt geweldig en kippevel momenten!

 

Toen we weer buiten stonden bleek er nog steeds een wachttijd van 30 minuten te zijn bij de Spaceneedle….dat ging hem dus echt niet worden. Gelukkig is er nog een plek in Seattle waar je kunt genieten van een geweldig uitzicht en dat is Smith Tower in de wijk Pioneer. Geen wachttijden en voor maar $6 per persoon heb je dezelfde vergezichten. Prachtig 360 graden rondom! De foto camera draaide overuren!
We wilden ook nog een rondvaart maken dus snel richting Pier 56 gelopen. Gelukkig konden we nog kaartjes scoren want het was erg druk met dit mooie weer. Het was heerlijk op het water en we genoten van het uitzicht. En het zonnetje natuurlijk…..nog even wat bijkleuren voordat we weer naar huis gaan.
Na een uurtje varen waren we weer terug en zijn we richting Pioneer gelopen om daar in een gezellige bar lekker een biertje te drinken en een hapje te eten.

Daarna nog een klein rondje gelopen voordat we de Link Light Rail voor de laatste keer terug namen naar ons hotel. We hebben echt enorm genoten van deze stad. Komen hier zeker nog een keer terug!

Nu lekker de voetjes omhoog en een beetje tv kijken. Morgenochtend rond 10:30 naar het vliegveld, auto inleveren en om 13:35 uur vertrekken we richting Amsterdam waar we zondagmorgen rond 08:00 uur zullen landen. Ik probeer wat mooi weer mee te nemen in onze koffers.
Tot Morgen (of zondag).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *