Dag 2: Pittsburg – Redding

Dag 2: Pittsburg – Redding

Dat we gisteravond moe waren ok….maar zo moe? We sliepen echt binnen 5 seconden! Om 02:45 uur werden we ook allebei wakker….iets te vroeg om al op te staan maar gelukkig vielen we weer in slaap en werden we keurig om 07:30 uur wakker. Opgestaan en lekker ontbeten.

Voordat we aan onze rit van vandaag begonnen eerst nog even naar de Wal-Mart geweest om boodschappen te doen. Koelbox was weer snel gevonden en nadat we die gevuld hadden zijn we snel op pad gegaan. Eerste halte was de plaats Napa, bekend van de wijnen die er vandaan komen. Maar toen wij de bebouwde kom naderden, zagen we een Outlet Center en ja, die slaan we natuurlijk niet over.  Om een lang verhaal kort te maken….het was een geslaagd bezoek! Zowel voor Petra als voor mij šŸ™‚
Toen we een parkeerplek hadden gevonden in het centrum van Napa zijn we lekker wezen lunchen. Tegen 14 uur zijn we Silverado Trail gaan volgen. Deze weg loopt van Napa dwars door de vallei naar het noord-westen en links en rechts zie je de wijnvelden. En natuurlijk ook de wijnhuizen….zelfs een wijnhuis genaamd Dutch Henry…dat moet dan toch haast een Nederlander zijn.
De Napa Valley verlaat je middels een weg die je over een soort van bergpasje brengt. Als je echter niet dronken bent geworden van het wijnproeven dan wordt je wel dronken van deze route. 16 kilometer lang haarspeld bochten rijden is niet echt fijn…..neemt niet weg dat de uitzichten prachtig waren.
Het laatste stuk naar onze eindbestemming van vandaag, Redding, ging via de snelweg. Onderweg een paar regendruppels gehad maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat we een hotel hadden opgezocht zijn we na onze check-in gaan eten bij Denny’s….altijd lekker! 
Zojuist even een stukje gekeken naar Game 1 tussen Olkahoma en San Antonio, niet echt spannend.
Morgen gaan we richting Fort Bragg wat aan de kust ligt. 
Tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *