Dag 2: Chicago

Dag 2: Chicago

Waar ik al een beetje bang voor was kwam natuurlijk uit……afgelopen nacht waren we om 02:00 uur klaarwakker! En tot een uurtje of 07:00 waren we iedere uur wel even wakker. Uiteindelijk zijn we maar opgestaan. Na een eenvoudig ontbijt in het hotel liepen we om 08:30 uur naar buiten. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, het was frisjes, bewolkt en het waaide. Tja Chicago heeft niet voor niets de bijnaam “Windy City”. 
We waren niet de enigen die vroeg opgestaan waren. Toen we langs de Apple store liepen stond er een behoorlijke rij met mensen die allemaal hoopten een iPad te scoren. Het verbaasde mij nogal dat Apple die dingen nog steeds niet uit voorraad kan leveren. Ik ga er in ieder geval niet voor in de rij staan!
Na een heerlijke bak koffie bij Starbucks was Victoria Secret de volgende stop. Petra moest hier naar natuurlijk even inkopen doen en dat heeft ze gedaan ook. Het salaris van Doutzen Kroes komt voorlopig niet in gevaar!
Na de lunch zijn we op de hop on hop off bus gesprongen en hebben we al rijdend een mooie indruk van Chicago gekregen. Wat een prachtige stad is dit. We zijn echt zwaar onder de indruk! En…..op een gegeven moment brak zelfs de zon even door. Bij het Millennium Park uitgestapt alwaar je o.a. de bekende “bean” kan zien.

Het park bruist, er is veel te zien en te doen. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk hebben we de ook “Chicago Loop” gezien. Een bovengronds metro traject die door hartje Chicago gaat.

Ook leuk om te zien, een echt origineel Weber Grill restaurant! Voor zover ik weet hebben we dat concept niet in Nederland…..

Zojuist hebben we lekker gegeten bij Chilis en zijn we weer terug in ons hotel alwaar we op de bank neer geploft zijn. Wat een mooie dag was het vandaag. Zoveel gezien, zoveel gelopen en zoveel meer indrukken opgedaan. Het zal ook niet lang duren voordat onze ogen dicht zullen vallen ben ik bang!

De weersvooruitzichten voor zondag zijn goed, in ieder geval veel meer zon! Een mooie dag om er met de speigelreflex camera op uit te trekken.

En nu…nu ga ik nog even wat baseball kijken op tv…de Chicago White Sox spelen thuis tegen de Oakland A’s

Tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *