Dag 19: Seattle

Dag 19: Seattle

Vandaag een heerlijke relax dag gedaan. We hoefden geen kilometers te maken dus hebben we zowaar eens echt goed uitgeslapen! Zelfs voor het onbijt in het hotel waren we te laat!

We zijn eerst naar de haven van Des Moines gereden. Dit ligt op 10 minuutjes rijden van het hotel aan één van de vele baaien in deze omgeving. Echt genoten op de pier van de rust, het weer en het uitzicht.

Besloten dat we gingen brunchen bij de Cheesecake Factory. Lekker buiten in het zonnetje ☀ We besloten dat we toch nog even naar Down Town Seattle wilden gaan.

Dus auto GRATIS geparkeerd bij het Link Light Rail station. Vervolgens 2 retourtjes naar Seattle gekocht voor €2,50 per stuk!!!! Ja ja voor eenzelfde afstand als Amersfoort naar Utrecht betaal je hier €2,50 retour! En om de 10 minuten een trein.

In Seattle een behoorlijke wandeling gemaakt. Ook zagen we dat de Pieren bij de waterkant een enorme verbouwing ondergaan. Later hoorden we dat dit hele mega project voor een heel groot gedeelte gefinancierd wordt door Amazon en Microsoft. Beiden hebben hier hun hoofdkantoren zitten en ‘bouwen’ mee aan een betere infrastructuur van de stad Seattle.

Wezen eten bij de Yardhouse, één van onze favoriete eetgelegenheden in de USA.

Toen met de trein weer terug en nu lekker ‘bed’ hangen op de hotelkamer.

Morgenavond vliegen we weer terug naar huis ? maar kunnen we nog 1 dag genieten ?

Tot Morgen!

   

    

Reageren is niet mogelijk.