Dag 18: New York City

Dag 18: New York City

Vanmorgen om 09:30 uur stonden we bovenop het Empire State Building. En omdat het mooi helder weer was waren de uitzichten fantastisch. Echt heel mooi. We komen hier nog een keer terug maar dan als het avond is.

Nadat we weer met zeebenen op de begane grond stonden zijn we lekker even gaan ontbijten bij een Deli en toen richting Times Square gelopen. Kaartjes opgehaald voor de Hop On – Hop Off bus en direct met de bus de “up town” tour gedaan. Wat is het toch een prachtige stad met zoveel verschillende gezichten. Upper Eastside waar de rijken wonen met uitzicht op het Central Park. Appartementen van $5 tot $50 miljoen kan je hier kopen! De wijk Harlem waar het hip is om te gaan wonen! Bij het Guggenheim Museum zijn we uitgestapt en Central Park ingegaan.

Wat is het toch een mooi park. Hier ontvlucht je de stress en de herrie van de stad! Geen getoeter en sirenes. Hier hebben we lekker een Belgische Wafel met ijs gegeten. Toen verder gelopen en opeens stonden we weer in de woestenij die Manhattan heet! Ik was even vergeten hoe druk het hier kon zijn…..mijn hemel wat een mensen massa’s. We hebben lekker de bus gepakt en richting ons hotel gegaan.

Even afgekoeld onder de douche, ook hier is het prachtig weer! De hele week trouwens mooi weer voorspeld. Toen gaan eten bij Heartland Brewery…..echt super lekker gegeten. Boterzachte steak en een overheerlijk toetje!

Morgenochtend gaan we vroeg op pad richting Brooklyn om daar rond te kijken. Verder zullen we vooral in het zuidelijke deel van Manhattan verblijven (Wall Street, Battery Park en Ground Zero).

Tot morgen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *