Dag 17 & 18: Seattle

Dag 17 & 18: Seattle

Gisteren en vandaag waren 2 prachtige dagen in Seattle. Gisteren hebben we downtown bezocht en hebben we een mooie boot tour gemaakt. Hing er in de ochtend nog wat bewolking boven de stad, in de middag klaarde het helemaal op en werd de lucht strakblauw. Na zo’n 2 1/2 uur varen zijn we lekker gaan eten bij één van onze favoriete restaurants in de US….de Yardhouse. Daarna met de Link Light Rail terug gegaan naar het hotel. Waren behoorlijk moe en vielen snel in slaap.

Vandaag zijn we met de auto op pad gegaan. Wederom prachtig weer, iets wat toch niet vaak voorkomt in deze regio….gemiddeld zijn 8 op de 10 dagen bewolkt, mistig en regenachtig! Nu kon je ver kijken en waren de bergen mooi zichtbaar. Ook de besneeuwde bergtop van Mount Rainier was mooi te zien! Als de zon schijnt is dit echt een prachtige omgeving om rond te toeren. Op de terugweg naar het hotel nog even een laatste stop gemaakt bij de Supermall in Auburn. En….niets gekocht!!
Toen we terugkwamen in ons hotel zagen we op tv dat er een schietpartij had plaatsgevonden bij de University van Seattle. Hier zijn we gisteren nog langs gevaren met de boot!! Hoe bizar! Helaas valt er minimaal één dodelijk slachtoffer te betreuren.
Vanavond gegeten bij de Denny’s en afgesloten met een heerlijke milkshake!
Terug in het hotel de koffers ingepakt (alles past en gewicht is ok) en toen naar Game 1 van de NBA Playoffs gaan kijken. Helaas heeft de MiamiHeat verloren…ze speelden echt heel goed maar toen King James uitviel met kramp was het gedaan. Omdat de airco was uitgevallen in de AT&T Arena, was het maar liefst 33 graden binnen!!!!!
Morgenochtend een laatste ‘Breakfast in America’ en om 13:30 uur vliegen we terug naar Amsterdam waar we zaterdagochtend om 8 uur zullen aankomen. We nemen het mooie weer mee terug. En laat het, net als vorig jaar, nog 3 maanden mooi weer blijven.
Een warme groet uit Seattle van Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *