Dag 16: Boston

Dag 16: Boston

Wat is Boston een prachtige en vooral gezellige stad! Daar zijn we het na 2 dagen wel 100% over eens. Toen ik vanmorgen wakker werd en even een blik naar buiten wierp zag ik dat het grijs, grauw en nat was dus ben ik nog maar even gaan liggen. Om half 10 zijn we opgestaan en een uurtje later liepen we buiten.

Op ons gemak naar de Boston Harbour gelopen via China Town. Altijd druk in zo’n wijk, of het nou in San Francisco, Chicago of Boston ligt. De Chinezen zijn drukke baasjes! De wandeling naar de haven was mooi, al die verschillende architectuur, oud en nieuw ontmoeten elkaar hier enorm.

Aangekomen bij de haven waren we precies op tijd om nog aan boord te springen om een tour door de haven te doen. En het weer werkte ook mee, het werd steeds beter weer! Vanaf de boot heb je mooi zicht op Boston. De tour duurde zo’n 60 minuten en nadat we weer terug waren gingen we snel op zoek naar een locatie om te lunchen. Die locatie werd uiteindelijk het Hardrock Cafe. Hier hebben we bijzonder lekker gegeten…..boven verwachting zelfs!

Toen de Trolley genomen en naar de wijk Back Bay gegaan om daar nog rond te lopen. En via een tussenstop bij de Starbucks naar ons hotel terug gelopen.

‘s Avond wezen eten in de buurt van het hotel, nog een biertje gedronken en zojuist terug op de kamer. Nu koffers pakken want morgen vertrekken we vroeg, rond 8 uur, richting New York City. Onze eindbestemming van deze fantastische trip alwaar we nog 5 dagen zullen verblijven. We kijken er naar uit. De weersvooruitzichten voor de hele week zijn top….zo’n 28 graden!

Voor nu slaap lekker en tot morgen!

ps. omdat de foto camera al in de koffer zit helaas geen foto’s vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *