Dag 14: Atlantic City – Boston

Dag 14: Atlantic City – Boston

Wij zijn in Boston!! De stad die al zo lang op ons verlanglijstje stond om te bezoeken en nu zijn we daar eindelijk.

Maar eerst nog het verhaal van gisteren. Tijdens onze rit naar Atlantic City kwamen we door de staat Delaware en dit is 1 van de 3 staten in de USA waar je geen Sales Tax hoeft te betalen. Dus het bedrag wat je op het kaartje ziet, betaal je aan de kassa! Laat er nou net een enorme shopping mall langs de route zitten MET een Apple store. Hier wilde ik onze nieuwe iPad2 natuurlijk aanschaffen want zonder die sales tax is het helemaal een stuk goedkoper als in Nederland. Het verbaasde mij dat je ook hier nog steeds in de rij moet staan om hem te kunnen bemachtigen maar na een half uurtje wachten was daar de beloning in de vorm van een mooie zwarte iPad2 (32gig WiFi). En natuurlijk lekker goedkoop! Nadat we nog wat kleding hadden aangeschaft zijn we weer in de auto gestapt en verder gereden. Na een mooie rit kwamen we in een warm Atlantic City aan. Het Las Vegas van de Oostkust! Snel de spullen op de kamer gezet en gaan eten. Het uitzicht vanuit de kamer was niet verkeerd:

Na het eten de casino’s opgezocht en het ging meteen lekker. Petra had helemaal gouden vingers want na een inzet van $5 kreeg ze $150 uitgekeerd! Al met al hebben we de halve iPad gewonnen…geen slechte avond dus! We vielen laat en moe op bed.

Nadat we een beetje hadden uitgeslapen zijn we nog even de boardwalk opgegaan en wezen ontbijten met uitzicht op de zee. Het was al erg warm. Nadat we de kamer hadden verlaten werd onze auto keurig voor gereden en de bagage ingeladen. We konden op weg naar Boston. Tot aan New York verliep alles voorspoedig maar toen begon het te regenen….en regenen….en regenen. En verkeer en regen gaan ook in de USA niet samen, zeker niet als al dit verkeer ook nog eens door de Bronx moet. Mijn hemel wat een ellende…wat een file!

Er leek maar geen einde aan te komen. Petra bestudeerde de kaart nauwkeurig en in combinatie met de TomTom vonden we eindelijk een route om aan deze file waanzin te ontsnappen. Uiteindelijk kwamen we om 19:45 uur aan bij het hotel in Boston. Iets meer dan 8 uur gedaan over 500 kilometer……ik was er dan ook klaar mee. Blij dat ik de auto voorlopig niet meer in hoef!

Maar het hotel is perfect en we blijven hier 3 dagen. Nu maar hopen dat het weer mee gaat werken. Van 28 graden naar nu 18 graden is wel een overgang….als het maar droog gaat worden! Dus duimen maar.

We zitten op de 22ste verdieping met uitzicht op Downtown Boston…..we zitten zelf eigenlijk in het centrum! Prachtige locatie. Net heerlijk wezen eten want dat hadden we allebei nodig na zo’n dag.

Morgenochtend gaan we Boston verkennen!

Tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *