Dag 13: Everett – Vancouver, Canada

Dag 13: Everett – Vancouver, Canada

We begonnen de dag met een bezoek aan de Boeing fabrieken. En mijn hemel wat was dat gaaf zeg! We kunnen nu zeggen dat we in het grootste gebouw ter wereld zijn geweest! Om aan te geven hoe groet de hal is waarin de vliegtuigen in elkaar gezet worden…..er passen 994 basketbal velden in. Zelfs Disney World bij Anaheim past er in zijn geheel in!!! Tis fantastisch om te zien hoe de vliegtuigen in elkaar gezet worden. En hoe snel dat gaat! Helaas mocht ik binnen geen foto’s maken maar heb ik vanaf de snelweg wat foto’s kunnen maken van de enorme deuren.

Nadat we de fabriek bezocht hadden zijn we richting Vancouver gaan rijden. Onderweg lekker gegeten bij ‘Blazing Onion’ … alleen die naam al. Wisten ook niet wat we konden verwachtten. Gelukkig viel het allemaal mee en hebben we een heerlijke salade gegeten. Na afloop even nog naar het toilet geweest en zelfs daar hoefde je niets van het honkbal te missen! 

Onderweg naar Vancouver kwamen we eerst het linker gedeelte tegen en zo’n 20 kilometer verder gelukkig ook het rechter gedeelte:

Om 17:00 uur waren we bij het hotel en we zullen 3 dagen in deze stad verblijven.
Nu gaan we lekker eten! 
Het weekend is beginnen!!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *