Dag 12: Banff

Dag 12: Banff

Vanmorgen werden we wakker door de regen 😩 Ontbijtje gedaan en toen via de Bow Valley Parkway naar Lake Louise gereden. Onderweg een Moose en herten gezien. We besloten uiteindelijk om vrijdag naar Lake Louise te gaan omdat het weer dan veel beter is. Nu gingen we naar Moraine Lake gegaan. 

Onderweg naar boven reden we door regen, wolken en mist. Aangekomen bij het meer klaarde het redelijk op. Het was droog een de bewolking was dermate opgetrokken dat je de bergen ook goed zag liggen. Het was best een bizar mooi gezicht! 

Een wandeling langs het meer gemaakt en je vergeet toch snel dat je ook in bear country bent dus Eus floot een lekker deuntje 😄  Zou die beer Happy van Pharell Williams kennen?

We waren echt precies op tijd terug bij de auto want behalve dat er weer een volle bus Japanners aankwam gung het nu hard regenen. De hele weg terug naar Banff nat, nat en nog een nat. Maar bij Banff aangekomen klaarde het onverwacht op. Zelfs blauwe luchten! Na een lunch zijn we naar de Fairmont Banff Springs Golf Course gegaan. Wat een omgeving om een balletje te slaan! Echt prachtig! De baan zelfs is maar +/- 4 maanden per jaar open vanaf 1 mei. De rest van het jaar bedekt met sneeuw. 

Toen we wegreden kwam daar doodleuk een Wolf aanlopen over de weg en later golfbaan! Dat zie je ook niet iedere dag….hier waarschijnlijk wel. 

Terug bij het hotel zijn we lekker even in de HoT Pool gaan zitten. Pfffff wat een hitte zeg. Wel gaaf in zo’n grot! 

Nu ben ik de Stanley Cup aan het kijken. De eerste wedstrijd tussen Tampa Bay Lightning en Chicago Black Hawks. Go Hawks!! 

Straks gaan we lekker kaas fonduen 👍 

Morgen weer een mooie dag in het vooruitzicht! 

   
 

   
   
  

  

Reageren is niet mogelijk.