Dag 10: Twin Falls – Pendleton

Dag 10: Twin Falls – Pendleton

Woeheeeee de Miami Heat heeft Game 6 gewonnen en de stand weer gelijk getrokken naar 3-3. Donderdagavond is de beslissende 7e wedstrijd!

En nu de dag van vandaag. Vanmorgen bij een strak blauwe lucht vertrokken vanuit Twin Falls. Vandaag was vooral een reisdag maar voordat we echt vertrokken eerst nog even bij een mooie canyon wezen kijken. Wat kan natuur toch mooi zijn! 

En toen gaan rijden. Ondanks dat we alleen maar snelweg reden was het wel een prachtige route om te rijden. Wat een divers landschap…..vlak, uitgestrekt, bergen, dalen kortom van alles wat. 
Alleen werkte het weer niet echt mee….was het op een bepaald moment 32 graden en strak blauw, het volgende moment waren daar de wolken en ging de temp in rap tempo omlaag naar 12 graden!!! We reden op een gegeven moment zelfs in de wolken! 

Uiteindelijk zijn we gestopt in Pendleton, Oregon. Heerlijk gegeten en toen gaan kijken naar het basketbal. Verder niets bijzonders te melden. Ik ga mijn biertje verder opdrinken en nagenieten van een fantastische basketbal wedstrijd.

Tot morgen. Let’s Go Heat!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *