Dag 10: Bryson City – Waynesboro

Dag 10: Bryson City – Waynesboro

De dag van vandaag begon zoals hij gisteren eindigde…..met regen en een donderklap! Het weerhield ons er niet van om door de Great Smoky Mountains te gaan rijden. Wellicht kwamen we boven de wolken uit omdat sommige toppen boven de 1200 meter uitkwamen. Helaas was het sporadisch het geval met als gevolg dat we niet echt veel hebben kunnen zien van de omgeving. Maar wat we konden zien was fantastisch. De Smoky Mountains deden hun naam eer aan.

Toen we de scenic route gedaan hadden begon het feest pas echt….dit feest het Gaitlinburg. En als iemand mij van te voren verteld had wat een enorme toeristenstad dit is, was ik snel omgekeerd. Mijn hemel wat een puinhoop daar. En omdat het vaderdag was, gaat iedere vader kennelijk auto rijden want we kwamen in een file van 20 kilometer terecht en dit kostte ons 90 minuten!! Toen ik op een gegeven moment omhoog keek moest ik ff knipperen met mijn ogen want er kwam me toch een regenfront aanrollen…letterlijk rollen! Ik kan het het beste omschrijven als de beelden uit de film Independence Day….op foto zag het er zo uit:

Nadat we eindelijk de snelweg bereikt hadden konden we de cruise control aanzetten voor de komende 600 kilometer. Het was vandaag de langste rit van de vakantie, in totaal 750 kilometer hebben we vandaag gereden. Gelukkig klaarde het weer ook op en kwam het zonnetje erdoor

Nu geniet ik van een ijskoud biertje en Petra van de Jacuzzi die we bleken te hebben op de hotelkamer!
Morgen gaan we via het Shenandoah National Park richting de hoofdstad van de USA….Washington DC alwaar we 2 dagen zullen verblijven.

Nu zeg ik tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *