Dag 1: Amsterdam – Salt Lake City – Scottsdale

Dag 1: Amsterdam – Salt Lake City – Scottsdale

We zijn weer ‘thuis’! De vlucht naar Salt Lake City verliep voorspoedig. We waren zelfs een half uur eerder geland! Voordeel van helemaal vooraan in het vliegtuig zitten is dat je dan ook als een van de eersten aan de beurt bent bij de vrienden van Homeland Security. De stempels hadden we al binnen voordat de bagage op de band lag! Toen ff een bak koffie gehaald en 2 uurtjes later vetrokken we richting Phoenix. Ook deze vlucht verliep lekker vlotjes! Bagage van de band gepakt en naar Alamo gegaan om onze huurauto op te halen. Het is weer een geweldige ‘bak’. Een dikke Ford Explorer 4wd. En natuurlijk met alle opties die maar kan bedenken! Jammer dat we hem in Las Vegas moeten inleveren. 

Snel naar ons hotel in Old Town Scottsdale gereden, omgekleed (25 graden dus korte broek!) en de beentjes gaan strekken. Heerlijk wezen eten bij Bucca di Beppo en na een leuke wandeling nu terug in hotel. Onze ogen vallen dicht. Ik probeer nog even te kijken naar wat basketball. Maar ben bang dat ik zo ook in slaap val. 

Hopelijk slapen we een beetje door de nacht maar we zullen wel vroeg wakker zijn. We gaan toch op tijd weg richting Sedona en eindbestemming Flagstaff. 

De vakantie is nu echt begonnen! 

Groet uit een zonnig en heerlijk Scottsdale! 

   
   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *