Dag 1: Amersfoort – Somerset

Dag 1: Amersfoort – Somerset

We zijn weer in de USA! Na een zeer rustig en op tijd verlopen vlucht kwamen we als gepland om 13:35 uur aan op Washington Dulles Airport. Lekker snel alle stempels van Homeland Security gekregen en voor we het wisten stonden we al bij Alamo alwaar we onze rental op gingen halen. Deze keer een mooie Ford Edge, gewoon een dikke SUV.

Onze eerste stop was in Leesburg, op ongeveer 20 minuten rijden van Washington. Hier hebben we eerst even snel wat gegeten bij Taco Bell want ja….You gotta live Mas! Toen naar de Wal-Mart voor wat boodschappen en vervolgens besloten de snelle route naar Somerset te nemen. Het was toch nog zo’n 3 1/2 uur rijden en ik wilde eigenlijk voor het donker zou worden daar zijn.  De Pensylvania Turnpike is een mooie weg om te rijden. Prachtig groen en bosrijk landschap en met een prachtig mooie ondergaande zon was het nu al genieten onderweg. Toen de zon onderging, namen wij de afslag en zo waren we mooi op tijd bij het hotel. Na een snelle check in koffers op de kamer en toen nog even een hapje wezen eten bij Ruby Tuesday.

Nu terug op de hotelkamer en met dicht vallende oogleden probeer ik nog de beelden van de Ryder Cup uit Medinah te bekijken. Wat een prachtige overwinning van Europa op de USA. Niet verwacht na de behoorlijke achterstand die ze gisteren hadden.

Morgen gaan we zo’n 450 kilometer rijden richting Buffalo. We brengen onderweg o.a. een bezoek aan het Flight 93 Memorial. Op 9/11 stortte hier even verderop in de weilanden van Shanksville het vliegtuig neer wat waarschijnlijk het Capitool of het Witte Huis had moeten raken.

Nu gaan de ogen echt dichtvallen dus voor nu weltrusten en tot morgen.

Groet van Petra en Eus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *