Back in Miami

Back in Miami

Vanmorgen keken we met wat meer belangstelling naar buiten toen we wakker werden als normaal. Het kon wel eens regenen had de weathergirl van The Weather Channel aangegeven maar toen we de gordijnen open deden was het alleen maar zon wat de klok sloeg!
Ontbijten deden we bij de Denny’s, die zat voor gemak in het hotel dus we konden de auto laten staan. Voor het eerst deze vakantie dat ik scrambled eggs nam…..dus het smaakte voortreffelijk! Lekker een verse jus d’orange en vers fruit erbij maakten het ontbijt compleet.
Na het ontbijt zijn we rond 09:30 uur op weg gegaan, weer richting Miami. Het was echt zulk lekker weer onderweg dat we enorm genoten van de uitzichten, de muziek en de cabrio! We moesten zelf even ‘smeren’ want anders waren we enorm verbrand. We zijn een paar keer gestopt om even wat foto’s te maken en vanuit de auto enigszins geprobeerd wat te filmen met mijn gsm. Krijgen jullie een beetje een idee wat wij ook gezien hebben. De filmpjes kan je vinden in de rechterkolom onder YouTube of klik hier
Rond half drie kwamen we aanrijden bij Florida City en omdat daar een kleine (ja, ook die bestaan) Outlet zit, zijn we daar even gestopt. Alleen wat leuke dingen bij de GAP gekocht, de rest stelde niet veel voor. Snel even een broodje gegeten en toen richting hotel. We hadden het tijdstip van aankomst goed getimed want de spits was nog niet echt begonnen. We konden dus redelijk doorrijden en al snel kwam downtown Miami in zicht. Klik hier voor sfeer impressie.
We zijn lekker even op bed gaan liggen om een mini siesta te houden…..we hebben tenslotte vakantie! Rond 7 uur zijn we met de auto richting Ocean gereden en zijn we lekker gaan eten bij Jerry’s Famous Deli. We hadden hier afgelopen week ook al een keer gegeten en dat was ons goed bevallen. Nu hadden we allebei een overheerlijke wrap met kip en ik met gehaktballetjes….zooooooo lekker! Op de terugweg naar de auto nog even gestopt bij Starbucks…de eerste keer deze vakantie. De winkel was leuk aangekleed in de kerstsfeer…..dat zie je hier nu echt overal.
Er staat nu ook een mooie kerstboom in de lobby van ons hotel. Wel een raar idee hoor….je loopt hier in korte broek en shirt en overal om je heen merk je dat het kerst gaat worden. Versieringen en muziek….de jingle bells vliegen je om de oren. En dat terwijl wij eigenlijk nog Sinterklaas moeten vieren!
Qua temperaturen worden op dit moment allerlei records gebroken. In de USA zijn ze verzot op statistieken en vandaag was het de warmste dag sinds 1921…..91 graden Fahrenheit wat gelijk staat aan 33 graden!! Dat klopt ook wel…toen we vanavond om zeven uur de deur uit gingen was het nog steeds 28 graden. Lekker hoor. Morgen weinig verandering en we hebben dan voor morgen besloten dat we er een lekkere stranddag van gaan maken! Veel afkoeling zoeken in de zee dus.
Nu gaan we nog even wat drinken in de bar van het hotel….er is live muziek dus we zijn benieuwd.

Tot morgen voor een nieuwe update uit Miami.
Groet Petra en Eus

Ps. Ik heb zowel op mijn Hyves als ook op mijn Mobypicture site weer wat foto´s gezet. Voor Mobypicture klik je op de link in de rechterkolom. Voor Hyves moeten we vriendjes zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *