Alligator, Lorelei & Dolphin’s

Alligator, Lorelei & Dolphin’s

Dinsdag 10 februari 2009

Nadat we gisteravond allebei als een blok in slaap waren gevallen, werd ik toch alweer om 04:00 uur wakker. Gevalletje Jetlag zullen we maar zeggen. Gelukkig viel ik na wat gedraai weer in slaap maar 2 uurtjes later was ik klaar wakker. Er dus maar uitgegaan en even achter mijn Netbook plaatsgenomen. Eerst even wat email berichten gelezen en toen de kranten uit Nederland. Wat is dit toch handig. Ik hoop dat ik in onze vakantie villa in Orlando ook de beschikking heb over een vaste of WiFi verbinding want ik ben er erg blij mee. Zo ver weg en toch dicht bij huis!

Na een voortreffelijk ontbijt zijn we om 10 uur met onze Pontiac richting de Everglades gereden. In Homestead nog even naar de plaatselijke Wal-Mart supermarkt geweest om even een vracht drinkwater in te slaan en wat eten voor onderweg. Het weer was voortreffelijk, graadje of 25 en een heerlijk briesje. Aangekomen in het Everglades National Park (http://www.nps.gov/ever/ ) zijn we eerst naar wat uitzichtpunten geweest om daar naar Flora en Fauna te kijken. We hebben het een en ander met onze foto camera vastgelegd. Vervolgens naar Royal Palm gegaan en daar de Anhinga Trail gelopen. Omdat het water in deze tijd erg laag staat in de Everglades, komen de alligators veelal samen op 1 plek wat resulteert in een leuk schouwspel.

Nadat we dit alles bekeken en ook vastgelegd hadden zijn we in de auto gestapt en richting Islamorada gereden. Dit is 1 van de Florida Keys. De reden dat we hierheen zijn gegaan heeft te maken met de Lorelei, een Bar – Restaurant op een mooie locatie en, niet onbelangrijk, heerlijk eten! Kijk op http://www.loreleifloridakeys.com/ voor meer informatie!

Op de terugweg naar ons hotel in Miami besloten we om toch nog even snel langs de Dolphin Mall te gaan (http://www.shopdolphinmall.com/) om even te kijken of er nog leuke aanbiedingen waren. En ja, die zijn er altijd! Echter ik heb niets gekocht…..er komen nog genoeg gelegenheden tijdens onze vakantie om te shoppen. Petra heeft al wel de creditcard laten “flashen”. Na een uur vonden we het welletjes en zijn we terug naar het Hotel gegaan.

Morgen gaan we via Fort Lauderdale en de prachtige kustweg naar Cocoa Beach alwaar we morgenavond zullen overnachten.
Tot laterssss

Ps. Helaas kan ik jullie nog geen beelden laten zien want ik ondervind problemen met het uploaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *