Op naar 2013

Op naar 2013

Nog een paar uur en dan is het jaar 2012 voorbij. En zoals altijd is het jaar weer omgevlogen.

Bijna was daar die Elfstedentocht waar heel Nederland al jaren op zat te wachten maar “It giet net oan”. Nog maar net bekomen van deze deceptie was daar het trieste nieuws dat Whitney Houston overleden was. Ook ik had vroeger een poster van haar op mijn kamertje en als ze “I wanna dance with somebody” zong hoopte ik stilletjes dat ik die “somebody” zou zijn. Gelukkig bracht Valentijnsdag liefde en romantiek. Daarnaast werd ik op deze dag een jaartje ouder.Ā Echter daags na mijn verjaardag werden we weer opgeschrikt door triest nieuws. Prins Friso was gegrepen door een lawine en ligt sindsdien in coma. Koninklijk lid maar vooral echtgenoot en vader.

Gelukkig werd het snel voorjaar en waar de Mei Maand normaal de filmmaand bij Veronica is, stond ‘ie voor ons in het teken van Miami šŸ™‚ Hier komen we al jaren met veel plezier. Zon, zee, strand, eten en golfen…wat kan iemand zich nog meer wensen!

Terug in NL konden we ons opmaken voor een Sportzomer waar je U tegen kon zeggen. Een magistrale Roger Federer op Wimbledon, een Brit die de Tour de France wint, een voor Nederland dramatisch verlopen EK Voetbal en fantastische Olympische Spelen in London. Nog steeds krijg ik kippenvel bij het zien van de oefening van Epke, de tranen van atleet Felix Sanchez, de enorme blijdschap van judoka Edith Bosch en de 2-0 push van Maartje Poumen in de hockey finale.
En laten we vooral ook Churandi Martina niet vergeten. Door hem werd heel Nederland “blij” en “positief” tijdens deze 2 weken.

Zullen we het verder niet over Lance Armstrong hebben!

De nazomer was heerlijk en de herfst leek maar niet te willen beginnen. Toen hij begon gingen wij voor 2 weken naar Amerika alwaar we een prachtige Indian Summer mee hebben gemaakt. Vlak nadat we terug waren is Obama herkozen tot President van de USA (niet dat wij daar iets mee te maken hebben hoor).

2012 was ook het (top) jaar van social media sites als Twitter, Pinterest, Foursquare, Instagram en Facebook. Al ben ik blij dat ik geen aandelen van Facebook heb gekocht! En hoe lang duurt het voordat de mensen deze media laten vallen en weer hun heil zoeken bij een ander. Ik ben van plan in 2013 minder digitaal en meer analoog te gaan. Mensen opzoeken, elkaar ontmoeten, gezellig samen zijn, meer bellen ipv teksten….daar ga ik voor in 2013.

En nu het jaar bijna ten einde is, kijk ik ook al met plezier naar 2013. Midden februari gaan we naar London en in juni hebben we een prachtige reis gepland in de USA.

Namens mijzelf en Petra wensen wij iedereen een veilig Oudjaar en een mooi 2013 toe.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *