De dag van vandaag

De dag van vandaag

Vanmorgen lekker op tijd opgestaan en na een lekker ontbijtje op de fiets richting de stad gegaan met Petra. Even naar de Vodafone winkel geweest alwaar ik mijn beklag heb gedaan over hun aanbiedingen….tenminste in hun ogen zijn het aanbiedingen. Ik ben al een aantal jaren touwe klant en mag mijn abo weer verlengen. Nadat ik een ‘persoonlijke’ aanbieding per mail had ontvangen ben ik er eens even ingedoken en wat blijkt; ik heb precies dezelfde aanbieding als NIET klanten WTF!!! Die gast bij de Vodafone winkel weet ook niet wat Customer Service leveren is want hij kon mij niet helpen en een betere aanbieding zit er niet in!Kortom…..ik ga ook maar eens kijken bij andere Providers.

Toen we weer thuis waren kwamen we erachter dat de IPod Nano in de aanbieding was….wij weer de stad in maar nu met de auto. Petra helemaal happy want ze heeft nu een paarse Nano. Toch weer een mooie gadget van Apple…dunner en kleiner dan de vorige generatie Nano’s. Daarnaast nu ook met FM radio en Videocamera!

Nadat ik de kwalificatie Formule 1 vanuit Abu Dhabi gezien had zijn we naar Leusden gegaan….even op de koffie bij P & M en hun kleine ‘grote’ man natuurlijk!! De cappuccino was weer heerlijk! Evenals de eierkoek.

Nu lekker aan de Meatloaf bread American style (Sonja Proof) en vanavond lekker op de bank. We gaan naar Transformers Deel 2 kijken. Deel 1 was al een spektakel….benieuwd wat deel 2 gaat brengen.

Fijne avond allemaal en nog een goed weekend!

Gr. Eugene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *